Horea Vușcan: Cum mi-au fost furați 12 milioane de euro? (VIDEO)

Omul de afaceri orădean Horea Vușcan povestește cum i-au fost furați aproape 12 milioane de euro, bani pe care nu i-a mai recuperat vreodată. Vușcan vorbește și despre comportamentul angajaților care greșesc și care îi lasă pe patroni cu ochii în soare, demisionând și punând batista pe țambal.

În opinia omului de afaceri bihorean, în România nu poți să te dezvolți ca antreprenor. “În România, ca și antreprenor, toată lumea te sabotează. Toată lumea spune că nu vrei reuși și toată lumea vrea o bucățică din profitul tău, dar nimeni nu își asumă nici riscul, nici munca”, povestește Horea Vușcan.

Acesta povestește cum a pierdut aproximativ 12 milioane de euro și a fost tratat de către autorități ca ultimul infractor.

 „În 2104 am făcut prima bursă de bitcoin din România. Băncile mi-au închis conturile și mi-au făcut sesizări la Poliție. Am stat la Poliție în fiecare săptămână, dând cu subsemnatul pentru dosare de spălare de bani”, spune Vușcan, într-un video, pe canalul său de YouTube.

Horea Vușcan: Ce justiție e în România? Nu există așa ceva!

Antreprenorul povestește și niște episoade din cariera sa, când angajații au greșit și nu și-au asumat nicio vină. S-au spălat pe mâini, au demisionat, iar patronul a rămas cu pagube imense. “Când angajații au greșit, punând virgula cu două zerouri mai la dreapta, eu plătind de o sută de ori mai mulți bani clienților, riscurile au fost ale mele, prejudiciul a fost al meu. În clipa în care un angajat a sechestrat serverele și a furat 500 de monede din platformă eu am despăgubit toți clienții. Am depus cerere la Poliție, dar procesul nu este judecat nici până în ziua de azi. Ce sprijin pentru antreprenoriat sau ce justiție e în România? Nu există așa ceva!”, a conchis Horea Vușcan.

Citește și Horea Vușcan: Ce are mama cu party-urile porno? (VIDEO)

3 COMENTARII

  1. Dute ma de aici cu bitconii si tepele tale . Noi am construit si inalrat lucruri pentru oameni , nu tepe si jmecherii de magician bolnav mintal . Burse si inselaciune ! Chiar eram o tara prospera cu oameni care munceau si cu legi menite sa construiasca romanul cu ele , nu ca astazi unde prescriptia te face om cinstit . Era pe vremuri un cantec ,, Din cocos nu faci gaina , nici din … (Udrea) gospodina ,,.
    Meleonarule !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...