Horea Vușcan: „Putin și președintele Chinei îmi inspiră seriozitate și putere”

Omul de afaceri bihorean, Horea Vușcan, cunoscut pentru replicile sale acide, iese din nou la rampă cu o opinie ieșită din comun.

Vușcan vorbește despre cei doi președinți ai Rusiei și ai Chinei, dar și despre Joe Biden, despre care spune că “este incapabil să urce pe treptele avionului”.

„Ce vă inspiră vouă această poză, cu liderul Rusiei și al Chinei, considerați de Occident ca fiind inamicii noștri? Mie îmi inspiră seriozitate, putere, organizare, chiar și puțină frică. Dar dacă acești oameni sunt inamicii noștri, pe mine mă ia frica, pentru că pe noi cine ar trebui să ne protejeze? Ăștia? Un transsexual și o fetișcană de culoare, care poartă împreună un steag LGBTQ… Acestea sunt valorile și aceștia sunt oamenii care ar trebui să ne protejeze? Un Joe Biden care este incapabil să urce pe treptele avionului? O Europă plină de conflicte din cauza politicilor? Europa este distrusă de aceste politici”, a afirmat Horea Vușcan într-un vlog distribuit pe Instagram și pe canalul său de YouTube.

De ce a mers președintele Chinei, Xi Jinping, în Rusia

Fotografia în care apar președintele Chinei, Xi Jinping și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a avut loc la Moscova. Președintele Chinei a vizitat Rusia în perioada 20-22 martie. În timpul vizitei sale de stat în Rusia, efectuată în perioada 20-22 martie, Xi s-a întâlnit cu Putin de două ori: prima dată pentru o întrevedere informală şi a doua oară pentru negocieri oficiale.

Deși aliații occidentali ai Ucrainei au avertizat că Beijing ul ar putea oferi Moscovei arme pentru invazia sa, nici Putin, nici Xi nu au făcut referire la asistența militară, concentrându-se în schimb pe cooperarea economică.

Potrivit unei declarații comune a celor doi președinți, relațiile dintre cele două țări nu reprezintă o alianță militaro-politică, nu au un caracter similar cu cel al unui bloc, nu sunt de natură confruntaţională, şi nici nu sunt îndreptate împotriva unor ţări terţe.

1 COMENTARIU

 1. Xi este complicele unui criminal de razboi si unui terorist dat in urmarire generala numit Putin.Un dement ,psihopat care traieste in anii ’40 ai secolului trecut.Un hot care nu se mai satura de furat.A omorat 200.000 de rusi,tineri care avea un viitor in fata,o viata de trait pentru nimic.
  A omorat batrani,femei,copii,oameni din Ucraina,a distrus orase ,a distrus vietile unor oameni pasnici care aveau vietile lor normale .
  Xi este un criminal la fel ca Putin.Un dictator obsedat de putere care ca si Putin a schimbat legile Chinei pentru a ramane la putere pentru al treilea mandat.
  Adica un om de nimic.
  Sa te duci sa te intalnesti cu un criminal de razboi,terorist,psihopat dat in urmarire generala,asta demonstreaza că sustii crimele lui Putin.
  Xi este deja compromis si China este compromisa .
  SUA si UE sa ia masuri impotriva Chinei si asa cum au facut cu gazele si petrolul rusesc sa găsească solutii sa nu mai cumpere de la chinezi.Sunt destule tari asiatice si nu numai unde isi pot muta productiile sau pot cumpara produse inlocuindu-le pe cele chinezesti si China se va prabusi.
  Putin va duce Rusia in neant iar el va sfarsi ca un caine turbat.
  Oricum acum poate fi extras din Rusia si condamnat daca pana atunci nu se gaseste vreunul sa-i faca felul.
  Sa vedem cine il vinde primul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...