Horoscop 10 decembrie 2023. Scorpionii au de făcut o alegere dificilă!

Publicat: 10 dec. 2023, 06:00, de Alina Cristea, în LIFESTYLE
Horoscop 10 decembrie 2023. Scorpionii au de făcut o alegere dificilă!

Orice schimbare înseamnă o alegere, iar nativii din Scorpion își vor lua tot timpul de care au nevoie pentru a lua decizia corectă!

Berbec

Nativii din Berbec sunt astăzi numai pe drumuri: fie că merg în vizită la prieteni sau rude, fie că se află într-o excursie, ziua de duminică va fi una foarte dinamică, în care sunt practic greu de urmarit. Mare atenție la drum, nu fiți impulsivi și respectați regulile de circulație!

Taur

Astăzi vă prinde tare bine să aveți o zi de odihnă, cu activități relaxante și liniște, departe de agitația orașului. Poate va fi o plimbare în natură, sau activități cu ceilalți membri ai familiei, nimic care să te solicite sau să te obosească. Pe seară, este posibilă o întâlnire cu un prieten care are nevoie să-l sfatuiesti într-o situație dificilă în care se află.

Gemeni

Veștile legate de niște venituri pe care te bazai nu sunt cele pe care le așteptai, însă cu ocazia asta devii mai prudent/ă și îți mai temperezi elanul pentru tot felul de cheltuieli, care mai de care mai inutile. Nici o veste însă nu îți dimunează apetitul pentru intâlnirile cu prietenii sau rudele pe care nu le-ai mai văzut de mult și cu care îți face plăcere să-ți petreci timpul.

Rac

Cu toate că tot ce îți doreai era un weekend linistit, evenimentele sociale se țin lanț, așa că te vezi nevoit/ă să relaționezi cu tot felul de oameni cât e ziua de lungă. Oricât de mult te-ar indispune situația, fii prudent ce afirmații faci, evită replicile tăioase, și chiar dacă poate părea de greu, încearcă să abordezi totul cu mult mai umor!

Leu

Dificultăți astăzi pentru nativii din Leu în relația cu parinții sau cu membrii mai în vârsta din familie, aflați în vizită. Încearcă să fii temperat/ă, să le accepți sfaturile și să te bucuri de prezența lor, pentru că așa cum îți dai seama și singur/ă, nu îți vor decât binele, chiar dacă aveți viziuni diferite despre viață.

Fecioară

În ultima perioadă sunteți nemulțumiți de felul cum decurg lucruile în viața voastră, așa că vă faceți tot felul de scenarii, sau mai bine zis visați cu ochii deschiși la schimbare, fără însă să acționați în vreun fel. Dacă vreți să schimbați ceva, încercați să vă mobilizați, să faceți un plan concret și apoi să începeți să-l aplicați, mai ales în plan profesional, sursa principală de nefericire.

Balanță

Balanțele sunt azi cuprinse de spiritul sărbătorilor de iarnă, sunt într-un du-te-vino continuu și își dedică aproape toată ziua shopping-ului, dar găsesc timp să facă și planuri împreună cu partenerul de cuplu pentru o mini vacanță la sfârșitul anului. Seara va fi dedicată familiei, pentru că, în esență, familia este locul unde vă încărcați de energie.

Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion, se întrevede posibilitatea unor schimbări în plan profesional, numai că acestea aduc cu sine și schimbări în plan personal, poate chiar schimbarea orașului în care locuiți. Orice decizie trebuie gandită foarte atent, iar dacă există și alte persoane implicate, decizia va trebui luată împreună, ținând cont și de nevoile acestora.

Săgetător

O întrunire cu familia extinsă nu este chiar genul de eveniment care să îți facă plăcere, însă pentru că se vor lua niste decizii care te privesc, prezența ta este obligătorie. Indiferent dacă îți place sau nu ce se discută, încearcă să nu acționezi imediat, ține-ți impulsivitatea în frâu și vorbește abia dupa ce te calmezi. Și pentru că nu toate veștile sunt neplăcute, află că ești într-un context astral care favorivează venituri neașteptate, deci norocul este pe cale să se schimbe în favoarea ta.

Capricorn

Azi ești sufletul petrecerii, ești volubil/ă și charismatic/ă și toate privirile sunt ațintite asupra ta.  Ai mare grijă că poți fi prea direct/ă uneori, de aceea n-ar fi rău să filtrezi un pic ceea ce vrei să împărtășești cu atâta entuziasm. O veste despre o călătorie pe care vei fi nevoit/ă s-o faci în interes profesional, îți umbrește puțin seara, dar vei depăși momentul.

Vărsător

Preocupările pentru latura financiară îți ocupă toate gândurile, pentru că deși apar cateva surse de venit, ele implică mai mult timp departe de familie, și deja ideea a generat discuții cu partenerul de viață. In luarea deciziei, nu ar fi rău să ții cont, în afară de cheltuielile neprevăzute care apar, si de timpul petrecut cu familia, care are nevoie de prezența ta.

Pești

Chiar dacă e weekend, câteva sarcini de serviciu nu îți dau pace, așa că ești nevoit să le finalizezi, însă pe un fond de nemulțumire, pentru că toate planurile pe care le aveai sunt date peste cap. Cu înțelegere și ajutor din partea partenerului, care se arată foarte înțelegător, veți reuși să recuperați restul zilei și să-l petreceți împreună.