Horoscop 11 decembrie 2023. Oameni din trecut revin în viața nativilor din aceste două zodii!

Publicat: 11 dec. 2023, 06:00, de Alina Cristea, în LIFESTYLE
Horoscop 11 decembrie 2023. Oameni din trecut revin în viața nativilor din aceste două zodii!

Pentru Vărsător și Rac, sfârșitul de an vine cu emoția reîntâlnirii unor iubiri mai vechi!

Berbec

Azi există șanse mari să primiți o veste incredibil de bună din partea unui potențial angajator, iar dacă reușiți să vă înțelegeți așa încât să fiți amândoi mulțumiți, este foarte probabil ca din ianuarie să lucrați într-un alt loc.

Taur

Relațiile sunt azi extrem de dificile pentru nativii în Taur, mai ales cu persoanele din familie. Pur și simplu vi se par exagerate toate cerințele și doleanțele lor, așa că nu sunteți dispus/ă să cedați nici măcar un centimetru. E posibil să fie nevoie de ceva mai multă bunăvoință din partea voastră, mai multă decât sunteți dispuși să oferiți, dar s-ar putea să realizați că nu aveți încotro.

Gemeni

Nu aveți o zi ușoară azi, în sensul că sunt multe sarcini de îndeplinit. Veți primi, însă, un ajutor neașteptat, așa că până după-amiază vă rezolvați toate obligațiile de serviciu, și pentru că vă simțiți eliberați și aveți și ceva bani la dispoziție, vă ocupați puțin și de lista lungă de cumpărături pe care o aveți.

Rac

Ziua vine cu multe surprize plăcute, și pe plan sentimental, dar și în privința banilor. O persoană din trecutul vostru, de care vă era foarte dor, reia legătura cu voi și este foarte posibil să vă și vedeți în curând, poate chiar într-o mica escapadă, la sfârșit de an.

Leu

Leii sunt azi dornici să învețe lucruri, au o curiozitate debordantă și încep multe activități noi, atât de multe încât se întreabă și ei cum vor putea să le facă față. Însă munca nu i-a determinat niciodata pe acești nativi să facă un pas înapoi, așa că se aruncă în tot felul de acțiuni și proiecte.  

Fecioară

Azi nu este în mod cert una din cele mai bune zile ale voastre. Vă îngrijorați din orice și găsiți nod în papură chiar și lucrurilor bune. Ar fi bine să nu vă lasați doborat de griji, să vedeți partea plină a paharului și dacă simțiți că vreo situație vă depășșește, pur si simplu, retrageți-vă.

Balanță

Nu reușiți să vă concentrați, sunteți distrași de tot felul de gânduri care rulează în mintea voastră, iar asta vă face irascibili la tot ce vă înconjoară, situații și oameni. Nu vreți decât ca ziua de muncă să se sfârșească și să rămâneți singuri cu ce vă preocupă.

Scorpion

Un conflict cu un coleg de muncă care ține de ceva vreme, dar era doar mocnit, izbucnește azi cu destul de multă forță. Îți spui punctul de vedere într-o manieră dură și tăioasă, și deși este foarte posibil să ai dreptate, încearca să nu ignori complet ce are de zis și celălalt. Fii mai deschis spre a-i asculta și pe ceilalți și ai putea avea o surpriză!

Săgetător

Te resimți după un weekend nu tocmai odihnitor, așa că azi pur si simplu nu vrei decât să depui minimul de efort necesar, faci tot ce poți să termini ce ai de făcut cât mai repede și chiar reușești să scapi destul de ușor. În a doua parte a zilei reușești să te relaxezi și să petreci timp într-o companie plăcută.

Capricorn

Ești fascinat de cumpărătui și pur și simplu nu vrei să te abții de la nimic, nu îți refuzi nici ție, nici celor apropiați absolut nimic din ceea ce se poate cumpăra. Iar dacă nu ai timp să mergi în magazine, o faci online, nimic nu te oprește! Pur și simplu, ai senzatia ca așa poți să evadezi din niște probleme pe care încerci să le eviți.

Vărsător

Posibilitatea ca un fost partener să se întoarcă în viața voastră este foarte mare, iar asta vine la pachet cu o oarecare bulversare a vieții sentimentale. Nu fiți impulsivi și nu luați decizii pripite pe care le-ați putea regreta mai târziu, mai ales dacă deja sunteți implicați într-o altă relație.

Pești

Nu sunteți într-o formă optimă azi, vă simțiți obosiți și lipsiți de concentrare, așa că până și sarcinile simple vă solicită efortul. Mare atenție la serviciu, să nu faceți greseli, iar dacă puteți amâna treburile cu adevărat importante, faceți-o!