Horoscop 16 septembrie 2023. Două zodii au parte de un week-end romantic

Se anunță un sfârșit de săptămână plin de clipe frumoase pentru nativii din Taur și Fecioară

Berbec

Câteva probleme în plan sentimental s-ar putea sa vă dea peste cap în prima parte a zilei. Poate n-ar fi rău să fiți deschiți la schimbări. În plan profesional, dacă nu vă organizați foarte bine, volumul mare de muncă s-ar putea să vă dea bătăi de cap în următoarea perioadă.

Taur

Dacă sunteți singur, nu ezitați să ieșiți și să întâlniți oameni noi. E timpul să vă reactivați viața socială. Dacă aveți un partener, intimitatea din cuplu și pasiunea ating cote maxime. Simțiți nevoia să faceți gesturi romantice, iar asta va reaprinde pasiunea.

Gemeni

Vă simțiți nesiguri în relația de cuplu și vreți cât mai multe dovezi de dragoste. Aveți grijă, totuși, să nu exagerați! Încercați să comunicați deschis cu partenerul, să vă expuneți temerile și, în acelați timp, să aveți încredere în relația voastră.

Rac

Apar cheltuieli neprăvazute și asta vă descumpănește un pic. Ajutorul, însă, va veni de unde vă așteptați mai puțin. Se întrezărește posibilitatea unui nou loc de muncă, trebuie doar să știți când să acționați!

Leu

Simțiți nevoie să vă reevaluați stilul de viață, să vă organizați mai bine si să-vă faceți planuri pe termen lung. Poate n-ar fi rău să faceți puțină ordine și printre prieteni, pentru că sunt mulți care vă solicită și vă încarcă cu problemele lor. Fiți mai selectiv!

Fecioară

Astăzi sunteți într-o dispozitie romantică si predispus la flirturi. Ba mai mult, aveți replici strălucitoare, cu mult umor, și toată lumea pare să graviteze în jurul vostru. Este un moment bun să începeți o relație nouă.

Balanță

Ați intrat deja într-o rutină, și acasă, și la locul de muncă. N-ar fi rău să schimbați ceva, să vă puneți creativitatea la treabă. Vestea bună este că toate problemele financiare sunt pe cale să se rezolve. Nu este exclusă o moștenire neașteptată.

Scorpion

Amintirea problemelor de la muncă nu vă lasă în pace nici în acest sfârșit de săptămână. E posibil ca un colaborator apropiat să vă fi dezamăgit. Veți realiza, totusi, că nimeni nu e responsabil de fericirea voastră și veți încerca să vă concentrați mai mult pe propria persoană.

Săgetător

Lucrurile încep să fie așa cum v-ați dorit, si în plan sentimental, și la muncă. Armonie este cuvântul care caracterizează ziua. Seara se încheie în cel mai plăcut mod, alături de familie sau de partenerul de viață.

Capricorn

Discuțiile aprinse cu copilul sau un alt membru al familiei vă indispun. Traversați o perioadă în care aveți nevoie de foarte multă afecțiune și aveți senzația că nu primiți tot ce meriți. Întâlnirea cu un prieten vă va echilibra și veți putea privi cu mai mult calm și mai detașat problemele familiale avute.

Vărsător

Chiar dacă e week-end, sunteți cu gândul tot la muncă si asta vă provoacă și câteva discuții în familie. Vă doriți să petreceți mai mult timp cu familia, dar sunteți foarte implicat în proiectele pe care le-ați început la serviciu. Pe după-amiaza veți organiza o mică excursie, ceea ce va mai liniști puțin apele.

Pești

V-ați decis să comunicați mai mult cu familia, ba chiar să le spuneți niște lucruri pe care le gândeați de multă vreme. Deși surprinsi, aceștia vor fi bucuroși că în sfârșit află ce gândiți. Poate ați putea face din asta un exercițiu permanent de comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...