Horoscop 19 septembrie 2023. Relaxare versus agitație

O zi relativ liniștită pentru mai toți nativii zodiilor. Vor apărea ici-colo doar mici probleme domestice, ușor de rezolvat. Totuși, pentru nativii din Berbec, Vărsător și Pești agitația va fi un numitor comun.

Berbec

Energic și dinamic cum te știm de obicei, toată ziua vei fi într-o continuă mișcare browniană, agitat nevoie mare să le rezolvi pe toate și pe toți. Nu te grăbi totuși prea tare, că graba strică treaba!

Taur

Începi ziua relaxat, că doar tocmai ai venit dintr-o scurtă vacanță, și o finalizezi tot relaxat. Așadar, profită de aceste momente ca să-ți pui la punct planurile pe care le ai în minte.

Gemeni

Ești într-o dispoziție de zile mari, iar lucrurile par să-ți iasă cât ai pocni din degete. Vezi, însă, că după soare urmează ceva ploi, așa că rezolvă azi ce ai de rezolvat și nu lăsa pe altă dată, când astrele nu te vor mai favoriza.

Rac

Ai grijă la ceea ce spun cei din jur pentru că trebuie să începi să te adaptezi la cerințele lor dacă vrei să meargă comunicarea cu ei și să ieși în evidență. În rest,  totul e ok, în afară de o mică problemă financiară apărută ca din senin.

Leu

Șefii te stresează cu noi provocări profesionale, nu îți face griji prea mari, rezolvările vin de la sine. Mai bine concentrează-te pe familie, acolo sunt mici neajunsuri azi.

Fecioară

Faci tu ce faci și azi îmbini perfect munca și relațiile interpersonale, inclusiv cele din familie. Ești într-un perfect echilibru cu tine însuți, iar asta se vede în tot ceea ce faci și spui.

Balanţă

Sarcini de serviciu grele și cu multe provocări. Tu ești azi omul potrivit la locul potrivit. Determinarea și eficiența cu care le duci la bun sfârșit îți vor atrage laudele șefilor și o posibilă mărire de salariu în viitor.

Scorpion

Optimist și dinamic în prima parte a zilei, morocănos și plictisit în partea a doua a zilei. Totul ți se trage de la cineva care, din lipsă de diplomație, te-a călcat pe picior, tocmai unde te durea mai tare. O să treacă, dacă vei ști să tragi învățăminte din această experiență.

Săgetător

S-ar putea să descoperi o nouă metodă de a face bani, iar dacă tot ai descoperit-o entuziasmul tău va atinge cote maxime și-l vei atrage în această bună dispoziție și pe partenerul de viață. O să-l inviți pe seară undeva, să sărbătoriți cum știți voi mai bine.

Capricorn

Te simți sigur pe tine astfel încât nimic nu pare și nici nu îți stă în calea proiectelor tale. De altfel, azi e și ziua potrivită să-ți pui la punct nu doar planurile tale financiare, ci și să te ocupi nițel de sănătate. Vei găsi medicul potrivit pentru micile tale neajunsuri legate de sănătate.

Vărsător

O colaborare în plan profesional îți agită viața de familie, răpindu-ți pentru moment pacea din relația de cuplu. Unde mai pui că și piticii familiei îți vor pune răbdarea la grea încercare! O să vezi că, până la urmă, lucrurile se vor mai așeza, dar nu azi.

Pești

Dinamic ești, hotărât ești, ba ești chiar și mare diplomat în relațiile cu ceilalți, ce îți mai lipsește? Nițică relaxare. Azi, nu prea vei avea parte de dulcea relaxare. O agitație interioară te mișcă încoace și încolo, pe valurile vieții, cam toată ziua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...