Horoscop 25 septembrie 2023. Bani, investiții și împrumuturi

A da lovitura pe plan financiar sau a fi precaut? Aceasta e întrebarea zilei pentru cei mai mulți nativi. La unii vor intra mulți bani în cont, în buzunarele altora va cam bate vântul.

Berbec

Ești pus pe făcut bani și dispus să faci afaceri în stil mare. Mare grijă cu cine și în ce condiții vrei să faci afaceri. Cineva te-ar putea atrage într-o ambuscadă financiară, așa că mai bine ai lăsa-o mai moale și să te mulțumești cu ceva mai simplu, care să nu-ți dea bătăi mari de cap.

Taur

Ai parafat un contract și te vei alege cu o sumă frumușică ce îți va da motiv de sărbătoare alături de partenerul de viață. Scopul tău a fost atins, un timp nu vei mai avea altceva de făcut decât să stai liniștit și să te ocupi îndeaproape ca lucrurile să meargă.

Gemeni

Sunt șanse mari să obții postul la care visai și, odată cu el, să-ți crească veniturile. Sărbătorești momentul la un pahar de vorbă cu prietenii și-i faci o surpriză plăcută soției, când ajungi acasă.

Rac

La muncă apar unele nemulțumiri legate de bani și de relația cu superiorii, iar tu nu prea știi cum să îți ții gura, din păcate. Din acest motiv, ar fi bine să te reorientezi și să-ți cauți un alt serviciu.

Leu

O colaborare la care nici nu mai sperai apare azi și tu nu vrei și, la drept vorbind, nici nu poți să nu o accepți. Dacă până acum ai mai avut unele probleme cu banii, după începerea acestei colaborări, banii nu vor mai fi o problemă pentru tine.

Fecioară

Se anunță o săptămână minunată pentru tine din perspectivă financiară. Ai parte de o mărire de salariu și astrele te înconjoară cu energii pozitive. Vei reuși să îți duci la bun sfârșit toate îndatoririle jobului tău și pe deasupra vei sări în ajutorul și a altor colegi.

Balanță

Ai multe de făcut acum, la început de săptămână, nici nu mai ști care sarcină de serviciu e mai importantă și care nu. Doar cu salariul tău nu se aude nimic despre o mărire, iar asta te cam pune pe gânduri.

Scorpion

Cearta cu șefii de la primele ore ale dimineții îți strică ziua, iar despre mărirea de salariu promisă nici nu mai poate fi vorba. Dai sfoară în țară că vrei un nou job sau măcar o colaborare să îți mai ajustezi veniturile și așa cam șubrezite. O să trebuiască să te împrumuți pe la prieteni.

Săgetător

Ai primit o propunere interesantă de muncă, dar nu te grăbi să dai un răspuns. Verifică detaliile contractului sau fișa postului. Cere sfatul unei persoane avizate, dacă simți că este necesar sau te simți nesigur.

Capricorn

Banii nu sunt o problemă pentru tine, doar tensiunile din familie, legate de o moștenire comună, cu mai mulți veri, îți tulbură viața. Partenerul e alături de tine, dar ar fi bine să ai și tu o atitudine reconciliantă față de rude, ca să nu ajungeți la judecătorie și să fie scandalul mai mare.

Vărsător

Ți se acordă un bonus, semn că șefii tăi te apreciază, iar cu banii primiți te gândești să organizezi o excursie alături de persoana iubită. Dacă mai ai dubii, renunță la ele, căci cunoști zicala: nu lăsa pe mâine ce poți face azi!

Pești

Dacă vă aflați în căutarea unui partener, ar fi bine să nu vă bazați pe faptul că are conturile pline. Mai bine căutați să vedeți dacă există chimie între voi, care leagă două inimi, pe termen lung. Peștii aflați într-o relație vor avea parte de cheltuieli mari. O urgență financiară a persoanei iubite vă va cere să apelați chiar și la un împrumut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole