Horoscop 26 noiembrie 2023. Surprize în plan sentimental pentru două zodii.

Întâlniri romantice pentru Leii singuri, resuscitarea unei vechi povești de iubire pentru Fecioare

Berbec

Probleme în viața de cuplu, azi, pentru că evitați să vorbițí despre anumite probleme evidente pe care le aveți cu partenerul. Mergeți până acolo cu refuzul de aborda problema în mod direct, încât preferați să lucrați in weekend, decât să aveți o comunicare deschisă.

Taur

Detești  situațiile care te iau prin surprindere. Într-o astfel de situație te vei afla azi, când va trebui să iei o decizie rapid, într-o problemă de familie care apare din senin și care te forțează să ieși din zona confort și să faci o alegere pe care n-ai avut timp să o gândești suficient.

Gemeni

Ești volubil/ă, ca de obicei, și în această vervă în care te afli, te apuci să faci unele dezvăluiri neinspirate legate de alte persoane. Scuza ta este că nu ai fost avertizat/ă că trebuia să rămînă secret și nici nu pari să înțelegi foarte exact ce criză poți declanșa în astfel de momente.

Rac

Nevoia de odihnă dupa o săptămână epuizantă își spune cuvantul, așa că faceți o mica excursie la părinți. Nevoia de a vă simți răsfățați și protejați ca în copilarie, vă aduce în singurul loc potrivit pentru asta. Escapada vă face bine și vă ajută să vă încărcați bateriile.

Leu

Ziua este marcată de o viață socială intensă, ceea ce nu vă displace, mai ales că pentru o parte dintre voi, cu precădere pentru cei singuri, pot apărea și întâlniri romantice. Pentru ceilalți, aflați într-o relație, trăiți momente plăcute alături de partener/ă.

Fecioară

O zi de weekend liniștită, cel puțin așa arată prima parte a zilei. Pe seară, apariția unei persoane din trecutul vostru vă va da complet peste cap, trezindu-vă tot felul de amintiri și amenințând bazele relației actuale, dacă vă aflați într-o relație. 

Balanță

Zi plăcută de weekend, în care vă bucurați de compania familiei și a prietenilor. Nu este exclusă nici o calătorie scurtă, tot în scop recreativ. În plan financiar, veștile sunt cum nu se poate mai bune, pentru ca veți reuși să intrați în posesia unei sume importante de bani.

Scorpion

O mică pierdere financiară, astăzi, pentru nativii Scorpion, însă nimic care să vă destabilizeze. Veți încerca să nu puneți la suflet și să abordați situația cu o atitudine neutră, mai ales că știți că vă veți reveni în scurt timp.

Săgetător

Sunteți cam sensibili azi, cu alternanțe de stări și sentimente, care vă cam obosesc.  Pe plan sentimental, partenerul vă face o surpriză placută și încearcă să vă răsfețe, așa că nu vă puteți plânge prea tare, doar pentru că aveți niște indispoziții trecătoare.

Capricorn

În plan financiar stați cum nu se poate mai bine în această perioadă și este posibil ca acest lucru să rămâna așa pentru destul de multă vreme. Simțiți nevoia să vă rasfățați și să-i răsfățați și pe cei dragi, cu cadouri și plimbări în locuri interesante.

Vărsător

Astăzi veți da dovadă de multă energie și creativitate, mai ales că aveți, în sfârșit, timp să vă ocupați de pasiunile voastre pe care le-ați neglijat din cauza perioadei aglomerate prin care ați trecut. Zi relaxanta și binevenită, mai ales că vă așteaptă o săptămână plină.

Pești

O zi destul de agitată, cu tensiuni în cuplu sau în relația cu prietenii, cu certuri care se iscă din nimic. Feriți-vă să acționați impulsiv și încercați să ocoliți cu diplomaţie subiectele delicate. Chiar dacă voi considerați că sunt doar niște nimicuri, care nu vă merită atenția, pot fi importante pentru ceilalți.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole