Horoscop 26 septembrie 2023. Zodiile de foc, atenție la sănătate !

Berbecul, Leul și Săgetătorul, cele trei zodii care trebuie să acorde mai multă atenție stării lor de sănătate

Berbec

Aveți o zi încărcată, și pentru că ultima perioada a fost solicitantă, asta începe să se resimtă și la nivel fizic. Incercați să vă odihniți mai mult, chiar dacă este abia începutul săptămânii, să vă hrăniți sănătos și, pe cât posibil, să faceți plimbări dese în natură.

Taur

S-ar putea să nu aveți cea mai bună zi, pentru că v-ați trezit indispus și tindeți să fiți irascibil cu toată lumea. Riscați să rămîneți izolat, așa că poate n-ar fi rău să vă străduiți să fiți mai sociabil, mai ales că nu aveți nici un motiv concret de supărare.

Gemeni

Chiar dacă apar tot felul de situații solicitante în plan profesional, rămâneți concentrat pe obiectivul vostru, dar și pe etapele pe care le-ați stabilit. Primiți vești neașteptate de la niște rude îndepărtate. Se prefigurează chiar necesitatea unei călătorii.

Rac

Astăzi vă simțiți apreciat în plan profesional și iubit de partener/ă. Primiți mai multe invitații de ieșit în oras, la diverse evenimente mondene, prin urmare, aveți o viata socială de invidiat.

Leu

Situația materială se echilibrează, ba chiar veți avea o reușită financiară importantă. În plan sentimental, partenerul apreciază dovezile de afecțiune pe care i le dați în ultima perioadă. Aveți, însă, mici probleme de sănătate, pe care tindeți să le ignorați, ceea ce nu e bine.

Fecioară

Sunteți plin de vitalitate și vă apucați de o mie de treburi deodată. Ar fi indicat să vă organizați putin și să vă trasați obiective clare, altfel veți încurca toate ițele. Ascultați sfaturile unui colaborator apropiat, ar putea fi exact ce vă trebuie.

Balanță

Un pont primit de la un prieten se poate transforma într-o afacere bănoasă, dacă aveți curajul de a vă asculta intuiția. Nu vă vor lipsi tenacitatea și abilitatea de a reuși, așa că nu mai stați pe gînduri, pentru că s-ar putea să regretați.

Scorpion

Stați foarte bine la capitolul comunicare, atât în plan profesional, cât și cu persoana iubită. Este momentul prielnic să finalizați toate proiectele începute și care în acest moment stagnează. Seara va fi relaxantă și veți fi răsfățați de cei dragi.

Săgetător

Acordați mai multă atentie corpului dumneavoastră. Oboseala și grijile încep să își spună cuvântul, așa că nu ar trebui să neglijati controalele și analizele de rutină. Acordați-vă puțin timp și pentru odihnă și de ce nu, pentru distracție.

Capricorn

Aveți prilejul să rezolvați cateva probleme presante la serviciu, nu le amanați. E o zi prielnica să sunați un prieten pe care nu l-ați mai vazut de mult timp. Seara e rezervată vieții sociale și apare posibilitatea unor cunostinte noi, cu impact in viața voastră profesională.

Vărsător

Familia este, astăzi, pe primul plan. Simțiți nevoia să va petreceți timpul cu cei apropiați și să faceți planuri de viitor împreună. Pe seară e posibil sa va indispuna o veste primită de la un partener de afeceri sau claborator

Pești

Chiar dacă nu stați foarte bine cu banii, sunteți optimist si aveți planuri mari. Colegii, dar si partenerul de viață vă apreciază vitalitatea și dorinta de schimbare, sunt alături de dumeavoastra, iar astă vă dă o mare încredere în forțele proprii.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole