Horoscop 27 noiembrie 2023. Balantele se îndrăgostesc!

Dacă pentru Balanțe ziua vine cu surprize plăcute, la polul opus se află Vărsătorii, care n-au cel mai bun début în săptămână

Berbec

Săptămâna începe în forță, cu schimbări multe la locul de muncă, încă de la primele ore, schimbări care vă cam testează puterea de adaptabilitate. Veți avea de-a face și cu o situație în care va fi nevoie de multă diplomație într-o negociere pe care nu o puteți evita, așa că înarmați-vă cu mult tact.

Taur

Azi veți fi pus în situația de a vă baza pe alte persoane decât pe voi, lucru cu care nu sunteți obișnuit și vă scoate din zona de confort. Trebuie să învățați să acceptați că mai există și persoane care vă pot ajuta și care vă vor binele. Aveți mai multă încredere în oameni!

Gemeni

Azi, nativii din Gemeni sunt nevoiți să experimenteze lucruri noi, de care nu sunt încântați în prima fază și le abordează cu o oarecare teamă.  Veți fi surprinsi, însă, să vă lasați duși de val și să fiți încântați de oportunităti noi care apar și care nu se conturau la început.

Rac

Situația tensionată cu un coleg și  reproșurile pe care acesta vi le face constant când ceva nu îi iese cum și-ar dori, vă dau bătăi de cap de la primele ore, la muncă. Ar fi timpul să-i spui foarte ferm, dar cu tact, că trebuie să înceteze și să-și asume propriile nereușite, fără a da vina pe ceilalți. Altfel, situația va continua așa multă vreme.  

Leu

Azi este ziua în care faci curat, mai exact, faci ordine în relații. Simți că e timpul să scapi de o grămadă de așa ziși prieteni, care stau în jurul tău pentru că au diverse interese și care dispar cand ai nevoie de ei, la rândul tău. Te-ai decis că e mai bine cu câțiva prieteni loiali, care au trecut testul timpului, și este cel mai bun lucru pe care-l poti face pentru tine.

Fecioară

Esti alături de un prieten foarte apropiat, sau un membru al familiei cu care ai o relație mai apropiată, care trece printr-un moment dificil. Discuția cu tine îl face să vadă lucrurile și dintr-o perspectivă mai obiectivă, iar asta îl face să înțeleagă și să decidă ce are de făcut mai departe.

Balanță

Ziua vine cu o surpriză poentru nativii din Balanță: azi astrele vă aduc în viață o persoană nouă dupa care vi se aprind călcăiele aproape instantaneu. Se pare că exista și ceva chimie între voi și deja te gândești că ar putea fi persoana la care ai tot visat. Mare atenție, însă, ia-o încet, fără grabă, să nu cumva s-o sperii și să facă pași înapoi.

Scorpion

Trebuie să luați o decizie și nu stiți încotro s-o luați: inima vă spune într-o parte, rațiunea în alta. Veți primi câteva sfaturi de la cineva foarte apropiat, ori partenerul de cuplu, ori altă persoană pe care puteți conta, iar asta este exact de ce aveați nevoie ca sa vă puteți hotărî.

Săgetător

Astăzi refuzi să te gandești la orice fel de problemă ai avea, și ai câteva care îți rulează pe fundal. Dar iei o pauza și vrei să profiți de lucrurile care îți aduc bucurie, de copii, de familie, de o ieșire în oras, de o piesă de teatru, orice te binedispune.

Capricorn

Veți întâmpina câteva situații dificile în relația cu membrii familei, cel mai probabil cu partenerul de cuplu, din cauza unei situatii legate de copii, în care nu va puneți deloc de acord. Vestea proastă este că si la serviciu veți trece prin câteva momente tensionante, deci înarmați-vă cu calm.

Vărsător

Astăzi, veți fi puse în situații dificile, mai ales în ceea ce privește relațiile cu cei apropiați din jurul lor. Astrele atrag atenția să aibă mare grijă la comunicarea cu familia, e posibil să apară ceartă de la niște discuții în contradictoriu. Și în carieră pot să apară momente tensionate, ce trebuie gestionate cu multă rabdare.

Pești

Aveți o zi plină cam cu de toate, si cu multă activitate, și agitație, și câteva neînțelegeri, dar și bună dispozitie, glume și atmosferă destinsă. Ziua se încheie cu o seară specială, alături de prieteni sau de partener. Chiar dacă nu stai foarte bine în plan financiar, te descurci, și nu lași asta să îți strice ziua cu nimic.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole