Horoscop 4 decembrie 2023. Zi complicată pentru Lei și Săgetători

Venus va intra în zodia Scorpionului, iar aceasta va determina mulți nativi să își dorească mai mult de la viață, de la partenerii de cuplu și de la locul de muncă, pe principiul totul sau nimic. Mare atenție, ca pretențiile să nu fie mult prea exagerate!

Berbec

Un început de săptămână dificil, în care mintea Berbecilor va fi mai degrabă atentă la ochii dulci cai unui coleg/colegă decât la ceea ce au de făcut efectiv. Prin urmare, ar fi util să nu amestecați treburile jobului cu cele ale inimii dacă nu doriți să se aleagă praful de amândouă. Astrele vă sfătuiesc, voi hotărâți!

Taur

Taurii vor fi tentați să își împingă limitele cât mai sus, iar această tendință s-ar putea întoarce ca un bumerang împotriva lor. Nu e cazul să trageți de voi inutil, oricum nimeni nu vă va ridica statuie. Lăsați-o mai ușor, că doar o viață aveți!

Gemeni

Cineva la serviciu s-ar putea să vă pună în dificultate și să aibă niște cerințe extrem de exagerate pe care, cu siguranță, nu aveți cum să le satisfaceți. Poate ar fi bine să îi explicați cu calm și cu argumente logice până unde puteți îndeplini ceea ce vi se cere. Dacă veți constata că lucrurile iau o întorsătură nefavorabilă vouă apelați l acei colegi care vă pot susține și știți că vă susțin în demersul vostru.

Rac

Munca vă va ocupa întreaga zi și, din acest motiv, ați putea să uitați de o promisiune făcută unui prieten sau unui cunoscut. Asta va fi o bilă neagră pentru voi, pe care s-ar putea cu greu să o reparați, de aceea ar fi indicat să vă notați în telefonul mobil, sau oricum undeva unde să puteți ușor accesa ceea ce ați promis pentru a nu vă compromite în fața respectivei persoane.

Leu

O zi plină de blocaje. Este posibil să îți petreci cea mai mare parte a acestei zile fără să rezolvi mare lucru. Poate fi orice: dosarele pe care le-ați înaintat unei autorități nu au primit nici un răspuns, deși termenul a expirat de mult, programarea la medic s-a amânat, discuțiile de afaceri au intrat în impas sau o întâlnire importantă s-a amânat. Sunteți voi Lei, dar astrele decid, așa că fiți răbdători să treacă ziua!

Fecioară

Sunteți tentați să prindeți din zbor o impresie negativă despre cineva și să o transformați în motivație pentru un refuz, păgubos pentru ambele părți. Ar fi cazul să vă revizuiți atitudinea fiindcă hotărârile pe bază de zvon, bârfă și presupuneri nu sunt productive. Sigur, în afaceri ca și în viață, este bine să țineți cont despre ce se spune despre X sau Y, dar informațiile neverificate sunt dăunătoare.

Balanță

Azi este posibil să participi la niște negocieri salariale în firmă sau poate numai la niște negocieri privind o viitoare înțelegere cu un partener de afaceri al firmei. Abordați discuțiile cu diplomație și fiți deschiși dialogului și manifestați cât mai multă bunăvoință dacă doriți să câștigați un partener și să parafați o înțelegere.

Scorpion

Astrele le sugerează nativilor din Scorpion să vorbească mai puțin azi la locul de muncă și să asculte mai mult. Nu este o rușine să fi mai puțin vorbăreț sau să îți impui punctul de vedere cu orice preț. Nu uitați! Cel mai deștept cedează! Asta dacă nu vreți să vă stricați relațiile de muncă și să vă dați singuri cu stângul în dreptul.

Săgetător

Aveți pretenții mari de la colegi, iar dacă vă mai și aflați în poziții de conducere, exagerați cu cerințele și desemnarea sarcinilor de serviciu. Asta nu este în favoarea consolidării poziției dv. în firmă și mai ales a poziției dv. în ochii colegilor Nu uitați că vorba dulce mult aduce și tendințele dv. dictatoriale sunt contraproductive. Nici acasă, exigențele voastre vizavi de partener, nu sunt de bun augur, s-ar putea să vă blocheze și să vă izoleze de toți ceilalți.

Capricorn

În fața tuturor, la serviciu, sau între prieteni, ai tendința să spui că nu îți pasă de ce vorbește lumea despre tine sau cum ești considerat în familie, că părerea lor nu te poate afecta. Serios? De fapt, te afectează foarte mult și se vede asta prin faptul că simți nevoia să negi. Ar fi cazul să îți revizuiești ideile și să vezi cât de conformiste ești în realitate.

Vărsător

Ai multe de făcut azi la serviciu, iar asta te agasează. Parte bună este că toate îți vor ieși bine și ai scăpat de săpuneala șefului de care te temeai atât. Asta ar putea să îți creeze impresia că totul va merge strună și în viitorul apropiat. Ai grijă, astrele nu vor fi așa de binevoitoare și în zilele următoare.

Pești

O obligație de serviciu îți pune „pielea la frigare” cum se spune și cumva îți blochează toate celelalte planuri și aspirații. Poate că sarcina de serviciu pare imposibilă, dar să știi că nu e chiar așa. Ar trebui să schimbi perspectiva și te gândești că poate că nu ai căutat alte soluții, complet diferite de cele la care te gândești acum, iar

Mai multe articole...

Cele mai citite articole