Horoscop 4 octombrie 2023. Bugetul casei este preocuparea zilei

Nativii zodiilor au parte azi de multă muncă la job, dar au și multe inițiative de afaceri aducătoare de bani la bugetul familiei. Taurii și Balanțele sunt cheltuitorii zilei.

Berbec

Niște datorii la bancă îți cam încurcă planurile pe ziua de azi. S-ar putea să fii nevoit să ceri un plan de reeșalonare a restanțelor sau poate găsești un sponsor sau un proiect nou la care să ai investitori. În relația cu partenerul ar fi bine să știi exact ceea ce să-i ceri pentru a nu fi nemulțumit, după aceea, că nu primești.

Taur

Cumpărăturile vă vor domina ziua. Fie că veți achiziționa din online, fie că veți merge la magazin, efectiv nu puteți să rezistați tentației de a face o achiziție nouă în casă. Asta vă cam scade bugetul, dar pentru voi cumpărăturile sunt o plăcere și un fel de terapie pentru stresul pe care l-ați resimțit în ultimul timp.

Gemeni

Fie că sunteți sau nu într-o relație, azi reușiți cu ușurință să comunicați cu toți cei din jurul vostru. Astfel, nu numai că veți aduce alinare oricărei persoane care intră în contact cu voi, dar în cuplu viața va fi un rai.  Doar cheltuielile neprevăzute vă vor umbri un pic bucuria, dar treceți voi și peste asta.

Rac

Vrei să pui pe roate o mică afacere, dar te încrezi prea mult în ceea ce îți recomandă cunoscuții, iar asta nu e chiar bine pentru tine. Nu te repezi! Așteaptă un pic și mai fă niște cercetări asupra celor cu care ai de gând să intri în business. Vezi cine este sau nu de încredere și, mai ales, atenție cum îți selectezi partenerii de afacere.

Leu

La job o schimbare de priorități te va scoate pe tine în lumina reflectoarelor, iar asta va însemna și creșterea bugetului familiei pe termen lung. Acasă, toate bune și frumoase, cu condiția să nu cauți nod în papură partenerului și să găsești probleme acolo unde nu sunt.

Fecioară

Persoane din anturaj vor avea cam multe așteptări de la tine și vor pune presiune asupra ta. Tu alegi dacă te eliberezi sau nu de această presiune. Totuși, încercați să scăpați cu eleganță de presiune, fără să păreți că o faceți în mod ostentativ.

Balanţă

Mercur intră în Balanță azi, ceea ce vă va determina să vă gândiți la ceilalti înainte de a vă gândi la voi înșivă. Acest lucru cu siguranță ar putea să favorizeze conexiunile romantice ale Balanțelor. În materie de bani, Balanțele ar trebui, însă, să fie mai chibzuite cu bugetul familei, fac prea multe cheltuieli pe nimicuri.

Scorpion

Știți cum să faceți investiții de obicei, iar azi astrele vă susțin mai mult decât oricând. Până și cel mai mic și mai nesemnificativ business pe care intenționați să-l faceți va fi un succes aducător… de bani, bineînțeles! Cu partenerul viața e plăcută în cuibușorul vostru de nebunii.

Săgetător

Viața de cuplu trece printr-o perioadă relaxantă așa că din acest punct de vedere nu ai de ce să te îngrijorezi.  Nici cu finanțele nu stai prost, muncești mult, dar ești recompensat pe măsură, așa că ai toate motivele să faci ceva economii pentru călătoriile pe care le ai în plan la anul.

Capricorn

Cariera și familia sunt cele două dimensiuni în funcție de care îți construiești viața și fericirea. Pe aceste două direcții îți canalizezi întreaga energie și azi pare că totul va merge bine. Pe finalul zilei s-ar putea să apară niște obstacole, dar găsești repede o soluție pentru ele.

Vărsător

Ai de rezolvat o serie de probleme de familie extrem de dificile pe care le-ai amâna din tot sufletul, dar nu poți. Ele îți cam ocupă întreaga zi, așa că nu prea ești în apele tale. Totuși, faptul că ai întreaga susținere a partenerului îți dă încredere și forță să le duci la îndeplinire.

Pești

Ți se vor cere foarte multe lucruri la job, iar asta te va stresa foarte mult și-ți va tăia cheful de a mai ieși în oraș cu prietenii, așa cum intenționai. Și acasă cu partenerul vei avea mici neînțelegeri, așa că, dacă vrei să le eviți, ar fi bine să-i vorbești sincer și deschis. Și încă ceva! Fii clar în ceea ce spui pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole