Horoscop 5 decembrie 2023. Zi dificilă pentru Berbec și Leu!

Astrele nu prevestesc pentru semnele de foc o zi tocmai liniștită  în privința interacțiunii cu semenii

Berbec

Azi, emoțiile negative încep să se acumuleze încă de la primele ore ale dimineții: cu membrii familiei în privința unor sarcini pe care fiecare le pasează celuilalt, iar la serviciu apar niște probleme pentru care, evident, nimeni nu se consideră vinovat. Îți este foarte greu să îți gestionezi emoțiile și ai tendința să îți verși nervii pe oricine îți iese în cale.

Taur

Deși la serviciu lucrurile încep să se așeze și ești din ce în ce mai mulțumit de felul în care interacționezi cu ceilalți, pe plan sentimental este foarte probabil să ai de-a face cu tensiuni în a doua parte a zilei. Atât tu, cât și partenerul vă faceți reproșuri și vă acuzați reciproc de neimplicare în relație. Este posibil ca unul dintre voi să aibă probleme de încredere și atunci, cea mai bună soluție este sinceritatea, altfel lucrurile se pot înrăutăți.

Gemeni

Prima parte a zilei este marcată de o stare de spirit bună și de dorința de a face cât mai multe. În cea de-a doua parte a zilei, însă, lucrurile nu o iau în direcția tocmai bună. Primești mai multe sarcini decât poți duce, sau așa ți se pare la prima vedere, iar asta îți afectează buna dispozitie și îți dă peste cap modul în care ți-ai organizat lucrurile. Ai mare grijă și nu îți risipi energia pe nervi inutili. Ia totul cu calm și vei vedea că lucrurile nu sunt așa negre cum par la prima vedere.

Rac

Ești tentat/ă să fii impulsiv/ă și să acționezi fără să analizezi cu calm, mai ales în plan sentimental. Ar fi mai indicat sa renunți la crizele de gelozie, mai ales dacă nu ai motive concrete. Riscul să ajungi la concluzii puternic eronate doar bazându-te pe intuiție este foarte mare, așa că fii precaut/ă.

Leu

Azi aveți tendința de a exagera totul, nimic nu vă convine și tindeți să interpretați totul în cea mai pesimistă cheie. Evident că discuțiile aprinse atât cu colegii, cât și cu persoanele apropiate, nu vor întârzia să apară, cu atât mai mult cu cât nimeni nu este dispus să accepte că ai o zi proastă și să fie mai îngăduitor.

Fecioară

Ai tendință de a despica firu-n patru și de a analiza fiecare situație pe toate părțile, iar asta nu face decât să creeze probleme cu ceilalți din jur. Poate ar fi bine să mai vezi și partea plină a paharului din când în când, mai ales cu partenerul de cuplu, care nu mai știe cum să te îmbuneze.

Balanță

Azi ai tot felul de intițiative, pentru că simți nevoia de activități care să te stimuleze atât mental, cât și fizic și încerci să implici cât mai multe persoane în planurile tale.  Pe după-amiază, vei avea o surpriză placută de la persoana la care te așteptai cel mai puțin.

Scorpion

Ai câteva idei interesante pe care le vei propune într-un proiect la care lucrezi și trezești interesul mai multor persoane. Apare o șansă de promovare și ești deschis/ă către noi propuneri. Ziua îți aduce câteva motive de bucurie și te simți recunoscător pentru tot ceea ce ai.

Săgetător

O zi în care comunicarea se află la cote maxime, stabilești relații noi în plan profesional, reușești să vorbești pe limba tuturor, așa că prin dialog te implici și rezolvi și o situație tensionată între colegi. Apare și o oportunitate de a-ți suplimenta veniturile, de care vei ști să profiți din plin.

Capricorn

Ai parte de o dimineaţă aglomerată, dar nimic nu te face să-ți pierzi optimismul și cheful de viață. Pe seară, primești vești de la niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme, așa că ziua se încheie cu o ieșire în oraș, într-o notă de bună dispozitie. Mai multă atenție, însă, la cheltuielile pe care ești tentat să le cam faci în ultima perioadă!

Vărsător

Apar momente tensionate în cuplu, ai senzația că nu primești pe măsura a ce oferi și asta îți creează frustrări. Poate nu ar fi rău să te pui pe tine pe primul plan și să acorzi mai multă atenție nevoilor tale, fără a mai face sacrificii pentru partener. Este un moment prielnic să faci câteva mici schimbări în modul în care abordezi relația de cuplu.

Pești

O zi agitată azi pentru nativii Pesti, și nu atât pentru voi, cât pentru cei apropiați vouă, care se afla în conflict, iar voi încercați cumva să mediați între părți. Încercarea voastră de a potoli lucrurile s-ar putea să fie interpretată ca un amestec nedorit, iar reacțiile lor v-ar putea surprinde. Cea mai bună abordare este o atitudine neutră, de neimplicare, iar apele se vor limpezi până la sfârșitul zilei.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole