Horoscop 6 decembrie 2023. Oportunități în carieră pentru două zodii !

Astrele favorizează schimbări neașteptate în plan profesional pentru Gemeni și Balanță!

Berbec

Azi vor apărea conflicte în plan profesional, cu un superior ierarhic. Te-ai hotărât să nu mai faci compromisuri și să îți aperi punctele de vedere, indiferent de repercursiuni. Persoane din anturajul tău te sfătuiesc să cedezi, dar nu ești dispus să renunți la convingerile tale, iar persoana cu care esti în conflict, spre surprinderea ta, îți va arăta respect pentru verticalitatea de care dai dovadă.

Taur

Astăzi veți lua niște decizii importante în privința viitorului vostru profesional, fără să mai ascultați sfaturile celor din jur. De altfel, intuiția vă spunea de mai mult timp ce aveați de făcut, dar ați amânat mereu momentul din teama de schimbare. Surpiza neasteptată și plăcută de la partenerul de cuplu, pe seară.

Gemeni

Îți dorești un rol mai activ la locul de muncă, ai câteva idei pe care esti nerăbdător să le pui în practică. Astăzi se ivește și  oportunitatea de avansare mult așteptată, însă îți dai seama că asta vine și cu multe responsabilități, așa că simți nevoia să analizezi cu grijă situația înainte să iei o decizie.

Rac

Aveți o idee de afaceri la care vă gândiți de foarte mult timp, pe care ați documentat-o foarte bine și în care aveți mare încredere, însă vă lipsesc resursele materiale necesare și parcă și curajul. Poate nu ar fi rău să vă gândiți la un posibil investitor sau poate un partener cu posibilități financiare.

Leu

Azi vă simțiți extenuat, se pare ca ultima perioada a început să-și pună amprenta asupra voastră. Vi se oferă un sprijin pentru a vă ușura munca și ar fi bine să-l acceptați și să vă dați timp de odihnă. Daca vă uitați cu atenție, s-ar putea să vă dați seamă că aveți mai mulți prieteni decât vă imaginați.

Fecioară

Aveți tendinta să fiți cam rigizi și să tineți cu dinții de părerile voastre, chiar și când începeți să vă dați seama că greșiți. În cuplu apar câteva probleme legate de modul în care ar trebui cheltuiți banii, iar fiecare are propria sa idee despre ce e important si care sunt prioritățile pentru următoarea perioadă. Încercați să ajungeți la un compromis, de dragul armoniei în familie.

Balanță

Pentru nativii din Balanța, este o zi bună pentru o schimbare în cariera. Apare o sansă nesperată, ceva la care doar ați visat și binînțeles că nu veți sta prea mult pe gânduri. Orice decizie veți lua azi, va fi una cu urmări pe termen lung, așa că dacă e ceva de negociat, concentrați-vă toată energia și atenția asupra situației.

Scorpion

Se pare că banii și bunurile comune pe care le aveți în administrare cu alte persoane vă dau astăzi bătăi de cap. Va începe o perioadă cu multe cheltuieli, atât pentru nevoile tale, cât și ale celor apropiați, așa că ai nevoie să prioritizezi cu atenție, să faci liste și să elimini tot ceea ce nu este absolut necesar.

Săgetător

Nativii acestei zodii se dau peste cap să îți suplimenteze veniturile și au tot felul de idei, care mai de care mai fanteziste, de la planuri de afaceri, la împrumuturi neavantajoase, nu ratează absolut nimic. O abordare mai realistă ar fi să vă gândiți cum să vă mai reduceți din cheltuielile inutile pe care le faceți cu mare plăcere în ultima perioadă.

Capricorn

O veste neplăcută, care vă ia prin surprindere, poate veni azi din partea unui prieten sau a unui membru al familiei. Nici în plan sentimental lucrurile nu stau prea bine: reproșurile și acuzele vin din ambele părți și pare că nu mai ieșiți la liman, cel putin momentan. Vă gândiți la o călătorie scurtă, alături de partener, ca o încercare de a îndrepta lucrurile între voi.

Vărsător

Apar venituri suplimentare, așa că în plan material lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Aveți grijă, însă, la tentația de a cheltui în mod nechibzuit în perioada următoare. Atenție la călătoriile lungi, pe care astrele vă avertizează să le mai amânați un pic. Se arată un moment prielnic pentru investiții financiare, dar n-ar fi rău să aveți și o părere avizată înainte de a face vreo mișcare în direcția asta.

Pești

Astăzi arătați empatie și răbdare față de cei din jurul vostru, știți exact ce să spuneți fiecăruia și ce are nevoie fiecare să audă. În plan personal relațiile sunt armonioase și vă bucurați de calm în familie. Sunteți înclinat azi, mai mult ca oricând către preocupări din domeniul artei, pentru că asta vă relaxează și vă dă o stare de bine.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole