Horoscop 7 decembrie 2023. Racii sunt romanticii zilei, iar Varsătorii se îndrăgostesc !

Ambele semne sunt prinse în mirajul iubirii și nu mai vor să știe de nimic altceva în viața lor!

Berbec

Ziua vine cu liniște, calm și relaxare, încât la un moment dat chiar vei avea senzația că te plictisești. Lucrurile nu vor sta așa până la finalul zilei, pentru că pe după-amiază, un prieten foarte apropiat îți va solicita ajutorul, așa că totul se va dinamiza brusc.

Taur

Astăzi viața socială este foarte bine aspectată, apare o invitație la un eveniment monden unde cunoști multă lume și întâlnești persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult, iar întâlnirea aduce multă bucurie de ambele părți. Vă simțiți atât de bine, încât vă propuneți să vă reactivați viața socială.

Gemeni

Gemenii sunt azi plini de entuziasm, de idei noi și o energie care tinde să ii obosească puțin pe cei din jur. E momentul cel mai indicat să vă puneți în practică o parte din ideile care v-au tot dat târcoale, dar pe care le-ați tot amânat din diverse motive.

Rac

Sunteți într-o dispoziție romantică și faceți gesturi surprinzătoare pentru persoana iubită. Pentru cei aflați la începutul relației, încercați să fiți cu picioarele mai pe pământ, să o luați cu pași mai mici, pentru a nu suferi vreo dezamăgire.

Leu

Nativii în  Leu se afla azi într-o dispoziție propice învățării, sunt atrași de informații noi din diverse domenii și vor să afle cât mai multe. Momentul ales este cum nu se poate mai potrivit, astrele favorizeaza învățarea, însă nu încercați sa luați vreo decizie pripită și să renuntați la proiectele în care sunteți implicat in acest moment, atrași de mirajul noului.

Fecioară

Vă încearcă tot felul de nemulțumiri legate de viața de familiei și simțiți nevoia să faceți niste schimbări, să luați niște decizii. Vă gândiți să impuneți niște limite în privința cheltuielilor, poate chiar să amânați niste călătorii, însă e posibil ca planurile voastre să nu se potrivească cu cele ale membrilor familiei și să iasă scântei.

Balanță

Zi pozitivă pentru nativii din Balanță, își petrec timpul cu cîțiva prieteni vechi, pe care nu i-au mai văzut de ceva vreme, într-o reuniune pe care o așteptau cu toții. În plan financiar, niște investiții făcute încep să aibă și rezultate, ceea ce va încurajează să puneți în practica și să dezvoltati și alte idei pe care le tot rumegați în ultima vreme.

Scorpion

Oboseala începe să-și spună cuvântul pentru Scorpioni, așa că au nevoie de mai multă atenție și concentrare pentru sarcinile de serviciu, mai ales dacă implică multă responsabilitate. Îcercați să vă luați câteva zile de concediu și mai ales să evitați discuțiile în contradictoriu, care vă seacă de energie.

Săgetător

Dificultăți la nivel relațional, atât cu colegii, cât și în plan personal. Simțiți că nu mai puteți avea încredere în câțiva colaboratori, așa că aveți tendința să deveniți foarte tăios în relația cu aceștia. Cel mai înțelept ar fi să vă îndepărtați de persoanele cu care nu mai rezonați, dar să o faceți într-o manieră delicată, fără a da naștere la resentimente.

Capricorn

O  reușită pare să se contureze azi la locul de muncă și este doar meritul vostru, al faptului că ați fost foarte implicați și conștiincioși. Oricât de bine sunteți văzuți, însă, nu este momentul să abordați subiectul unei măriri salariale, chiar dacă o meritați din plin. Veți vedea că propunerea va veni în scurt timp.

Vărsător

Vă simțiți foarte atrași de noua relație în care ați intrat, sau sunteți pe cale să intrați, dar astrele vă avertizează să fiți precauți și să nu vă aruncați cu capul înainte. Cel mai bine e ca lucrurile să vină de la sine, fără să forțați nimic. Nu neglijați relațiile de prietenie și nu vă izolați de lume, pentru că riscați să vă treziți singuri.

Pești

O persoană apropiată trece prin niște momente mai delicate și pare că s-a îndepărtat de tine, ceea te face să îți faci tot felul de griji, poate chiar să te învinovățești. Câteodată, însă, tot ce poți face pentru cineva este să știe că ești acolo, lânga el, dacă are nevoie de tine.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole