Horoscop 9 Decembrie 2022. Venus intră în Capricorn cu schimbări majore în viețile zodiilor

Horoscop 9 Decembrie aduce o schimbare astrală care devine prilej de exteriorizare, de împăcare cu sinele, dar și de evoluție. Venus, planeta iubirii, a frumosului di a speranței fuzionează cu impunătorul Capricorn. Conform veștilor zodiacale, Venus intră în Capricorn, astfel că, unii nativi vor simți pe pielea lor efectele acestei noutăți.

Horoscop 9 Decembrie 2022 – BERBEC

Fuziunea celor două evenimente astrale te afectează destul de puțin. Desi nu ești o persoana de deschisă comunicării, te surprinzi si pe tine cu modul în care îți exprimi punctul de vedere. Nimeni nu îți poate impune însă ce să faci pentru că vrei să iei propriile decizii.

Horoscop 9 Decembrie 2022 TAUR

În această perioadă ai toate șansele să îți întâlnești marea dragoste. Venus este planeta care te ghidează în acest sens, fără să simți chiar. Lasă-te dus de valul prezentului și vei avea parte de surprize plăcute.

Horoscop 9 Decembrie 2022 GEMENI

Nativii Gemeni sunt pasionați de frumos, iar așezarea astrelor de astăzi le trezește șj mai mult apetitul pentru ceea ce le bucură sufletul. O plimbare la muzeu sau la bibliotecă sunt activitățile care pentru alții pot părea plictisitoare, dar pentru tie îți pot aduce fericire.

Horoscop 9 Decembrie 2022 RAC

Schimbarea pe care ți-o dorești are legătură cu modul în care ceilalți te percep. Fii mai atent/ă la felul în care te prezenți sau îți exprimi opiniile, iar astfel și cei din jur își vor schimba abordarea.

Horoscop 9 Decembrie 2022 LEU

Capricorn cu Venus prilejuiesc în cazul tău noi contexte favorabile legate de partea profesională. Un proiect atractiv îți apare în cale și îți fură toată atenția și energia pentru perioada următoare. Nimeni și nimic nu te va ajuta mai mult să reușești ce ti-ai propus decât tu însuți.

Horoscop 9 Decembrie 2022 FECIOARĂ

Venus este planeta care îți va influența parcursul astăzi. Aceasta te va purta spre noi oportunități legate de pasiunile tale. Desi nu credeai că vreodată îți vei putea trăi visul, iată că acest lucru se întâmplă.

Horoscop 9 Decembrie 2022 SCORPION

Fuziunea astrală de astăzi te ajută să te exprimi în sfârșit pe înțelesul tuturor. Chiar dacă întâmpinai probleme în a te face înțeles, acum pare că totul decurge de la sine în ceea ce te privește.

Horoscop 9 Decembrie 2022 SĂGETĂTOR

Te chinui să le explici celor din jur că nu ai nevoie de sfatul sau de ghidajul nimănui. Ești de-a dreptul nemulțumit atunci când primești sfaturi fără să le ceri.

Horoscop 9 Decembrie 2022 CAPRICORN

Venus în Capricorn îți ponderează pornirile legate de faptele celor din jur care te nemulțumesc. Totuși, este cazul să expui lucrurile care te deranjează într-un mod frumos.

Horoscop 9 Decembrie 2022 VĂRSĂTOR

Cine îți este astăzi alături, va fi mereu cu siguranță necondiționat lângă tine. Treci prin clipe dificile de cumpănă care îți pun răbdarea la încercare. Ai nevoie cu ardoare de sfatul și sprijinul cuiva drag, iar cu puțină stăruință îl vei și primi.

Horoscop 9 Decembrie 2022 PEȘTI

Cine spune că nativii născuți în aceasta zodie nu sunt norocoși, greșește! Peștii trec astăzi razant pe lângă o mare prăpastie a vieții. Cel mai probabil aceștia scapă de un incident nedorit care ar fi implicat probleme de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...