Horoscop 9 decembrie 2023. Probleme în dragoste pentru o zodie de pământ!

Capricornii decid să ia o pauza în relație, ceea ce nu este neapărat un lucru negativ

Berbec

Nativii Berbec trec azi prin stări de confuzie și neliniște, sunt mai agitați ca de obicei, iar faptul că tot apar situații neprăvăzute nu pare să-i ajute prea mult. Dar pentru că sunt niste luptatori decid să nu se lase doborâți de nimic și sunt determinați să-și recapete buna dispoziție. Până pe seară lucrurile vor reveni în matca lor .  

Taur

Simțiți nevoia să vă îndepartăți un pic de lume, de toate persoanele cu care simțiți că nu prea mai aveți lucruri în comun. Simțiți nevoia să vă retrageți puțin și să reduceti spre zero viața socială, cu tot ce implică ea. Cu toate astea, aveți grijă să nu fiți impulsiv sau tăios cu cei din jurul vostru, s-ar putea să nu merite.

Gemeni

Zi plină de energie și bună dispoziție pentru nativii Gemeni, o zi în care simțiți nevoia de socializare, de întâlniri cu prietenii, de distracție, pe scurt. Vă arătați foarte deschiți la ideea de a avea noi cunoștințe, iar pentru Gemenii singuri nu este exclusă posibilitatea de a cunoaște o persoană de care să se simtă atrași.

Rac

Discuții în contradictoriu azi pentru cei din zodia Rac, încă de la primele ore ale dimineții. Certurile îi vizeaza în principal pe cei foarte apropiati: părinți, partener, poate copii, acolo unde este cazul. Ar cam fi nevoie să descoperiți care anume este cauza indispoziției voastre, pentru ca cei din jur în mod cert nu au nicio vină.

Leu

Relizări pe plan financiar azi pentru Leu, nu că ar fi ceva la care nu vă așteptați, dar chiar și așa vă binedispun. Mare atenție la modul în care îi cheltuiți, astrele vă îndeamnă la cumpatare. În a doua parte a zilei mare grijă la respectarea regulilor, apar posibile probleme cu autoritățile.

Fecioară

Ziua este dedicată în totalitatea activităților administrative, legate de amenajarea casei sau, la o parte dintre voi, de finalizarea uneia noi. Bineînțeles că atât tu, cât și partenerul de cuplu aveți idei opuse în mai toate privințele, și deși contrariile se atrag, azi spiritele se cam încing, iar dacă nu vă temperați, o zi care a început bine, în forță, ar putea avea un final mai trist.

Balanță

Azi începe o perioada aglomerată pentru Balanță, cu lucruri care trebuie terminate pana de Sărbători, așa că aveți de parcurs liste și de pus la punct planuri, iar asta vă ocupă toata ziua. O vizită neașteptată vă cam dă peste cap programul, așa că multe lucruri vor trebuie amânate, spre nemulțumirea voastră.

Scorpion

O zi de weekend liniștită, cu activitățile obisnuite, fără situații neașteptate, adică exact de ce aveai nevoie. Rezolvi o situație care te neliniștea legat de un membru apropiat al familiei, posibil unul dintre părinți, ceea ce îți aduce multă liniște, așa că din punctul tău de vedere, ziua este un succes.

Săgetător

Începeți ziua în forță, plin de idei, însă vă dați seama că nu aveți energia necesară pentru tot ce v-ați propus și că o abordare mai bună a zilei ar fi să vă odihniți, să vă refaceți. Anulați orice planuri aveți cu prietenii și vă petreceți ziua în liniștea casei, împreună cu membrii familiei.

Capricorn

O zi intensă în plan sentimental, și nu în sensul cel mai bun. Apar niște discuții în contradictoriu și începeți să realizați că poate nu aveți atât de multe lucuri în comun pe cât credeați. Ajungeți la concluzia că o pauză ar putea fi lucrul cel mai potrivit, așa puteți avea timp de gândire și puteți realiza mai limpede ce vă doriți de la relația voastră.

Vărsător

O zi a revederilor cu prieteni vechi, de care v-au despărțit ani și mii de kilometri. O zi cu emoții puternice, multe aduceri aminte și nostalgie. Vă faceți planuri de viitor, vă gândiți la proiecte comune și sunteți foarte optimiști în ceea ce privește viitorul.

Pești

Ar fi bine să renunțați la ideea unui program strict, pentru că vor interveni lucruri neprevăzute, drumuri de făcut, prieteni care vor apela la voi, și nimic din ce v-ați propus să faceți nu are șanse de izbândă azi. Posibile discuții cu partenerul de viață care are senzația că îți faci timp pentru toată lumea, mai puțin pentru el/ea.  

Mai multe articole...

Cele mai citite articole