Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 Iulie 2024: Venus ne pune iubirea la încercare

Publicat: 08 iul. 2024, 06:45, de Vlad Stefan Orjan, în HOROSCOP , ? cititori
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 Iulie 2024: Venus ne pune iubirea la încercare

Iubăreața Venus ne traversează toate fazele dragostei în săptămâna 8-14 iulie 2024. Această perioadă acoperă toată gama de emoții amoroase, începând exaltant, apoi devenind spirituală, jucăușă și încheindu-se cu o notă de obsesie. Indiferent de situația amoroasă, cu siguranță nu ne vom plictisi. Venus în Rac formează un sextil cu Uranus, îndemnându-ne să ne asumăm riscuri în dragoste. Joi, Venus face un trigon dulce cu Neptun înainte de a intra în Leu, sugerând că ar trebui să ne încredem în intuiția noastră în chestiunile inimii.

Horoscop dragoste Berbec

Simți că ai nevoie de o pauză. Nu-ți mai place ideea de „săracul de mine”. Ai încredere în tine și în talentele tale, astfel că vei găsi ceva potrivit pentru tine.

Horoscopul dragostei Taur

Viața amoroasă este calmă. Orice conflict dintre tine și partener poate fi rezolvat cu diplomație. Nu îți irosi energia în dispute. Dacă ești singur, ai încredere în instinctele tale și decide dacă vrei să lași o persoană nou cunoscută în viața ta.

Horoscop dragoste Gemeni

Relația de cuplu se îmbunătățește. Scapi de insecurități și anxietate, ceea ce aduce un rezultat perfect. Atmosfera din casă și starea de spirit a partenerului sunt la cote înalte, reaprinzând focul pasiunii.

Horoscopul dragostei Rac

Cauti independența în viața amoroasă, dar modul în care încerci să o obții poate afecta relația. Dacă ai așteptări nerealiste, armonia căminului poate fi zdruncinată.

Horoscop dragoste Leu

Reușești să păstrezi armonia în relație, evitând conflictele. Insecuritățile personale sau profesionale pot tulbura existența, dar sprijinul partenerului poate fi de mare ajutor.

Horoscopul dragostei Fecioara

Simți nevoia de mai multă libertate. Discută cu partenerul despre așteptările voastre și vedeți dacă vă puteți sprijini reciproc. Dacă ești singur, ieși mai des în oraș pentru a întâlni oameni noi.

Horoscop dragoste Balanta

Viața amoroasă este echilibrată. Ratiunea te ajută să aduci mai multă armonie. Dacă au existat tensiuni în trecut, reușești să le depășești cu grație.

Horoscopul dragostei Scorpion

Poti petrece momente romantice cu partenerul, dar ai nevoie de calm și o atitudine pozitivă. Încearcă să-ți controlezi ieșirile nervoase pentru a nu pune presiune inutilă pe partener.

Horoscop dragoste Sagetator

Viața amoroasă revine la normal, scapi de tensiuni și conflicte. Discută mai mult cu partenerul pentru a împărtăși sentimentele și fricile tale. Dacă ești singur, caută un companion, dar fii atent la compromisuri.

Horoscopul dragostei Capricorn

O săptămână perfectă. Discuțiile cu partenerul despre trecut și viitor aduc mai multă înțelegere. Dacă ești singur, așteaptă-te la neașteptat și fii deschis la noi oportunități romantice.

Horoscop dragoste Varsator

Dacă ai evitat conflictele până acum, continuă să fii atent la ceea ce spui. Evită provocările inutile în relație.

Horoscopul dragostei Pesti

Trebuie să rezolvi problemele care îți tulbură liniștea căminului. Dacă faci asta, spre weekend vei avea parte de o atmosferă fierbinte.