Hoț de 170 de euro

Se pare că nici să fii hoț nu e atât de ușor precum pare din afară. Nu trebuie să ai doar agilitate – ca să te strecori, ca să sari, nu știu… – nu e necesar să nu fii prea prost, mai e nevoie să se alinieze și planetele.

Un român care viețuiește prin Italia, că nu se poate spune stabilit în Italia, în vârstă de 37 de ani, a fost prins la furat în seara de anul nou, pentru că și-a fracturat piciorul.

Cum studiase bine terenul și știa că lumea dintr-un imobil de pe Via Amari din zona San Rufillo din Bologna (Emilia-Romagna), se ocupă cu petrecutul revelionului, bărbatul a deschis prin efracție ușa unui apartament și a fost convins că a dat norocul peste el, adică va pleca bogat de la locul faptei.

Numai că, un locatar în vârstă din bloc l-a văzut cum deschide ușa din vecini. Și nu s-a gândit la bunăstarea românului, când a anunțat carabinierii. Doar ce găsise și hoțul 170 de euro – mărunțiș, desigur – și niscaiva bijuterii a căror valoare abia de ajungea pe la 2000 – 2500 de euro, că, la fața locului au apărut carabinierii.

Decis să scape de aceștia, românul a sărit de la balconul apartamentului prădat. N-a luat în calcul că e la etajul al doilea și că el nu e Icar. Când a aterizat, piciorul s-a făcut zdrențe.

O fi fost, n-o fi fost Mercur retrograd, cert e că, imediat, carabinierii l-au înhățat și l-au dus la secție. Românul va fi pedepsit conform legii pentru furt din locuințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...