Hotel prăbușit în Mallorca, doi răniți

Doi angajaţi ai unui hotel au fost grav răniţi după ce o parte a unei clădiri s-a prăbuşit sâmbătă în Port d’Alcudia din nordul insulei Mallorca, transmite duminică dpa.

O sală de sport s-a prăbuşit şi a căzut pe bucătăria hotelului Bluesea Piscis, aflată la subsol, în jurul orei locale 15, au informat pompierii şi ziarul regional Diario de Mallorca.

Cei aproximativ 300 de oaspeţi ai hotelului au fost mutaţi în alte locuri de cazare ca măsură de precauţie.

Operaţiunea de salvare din moloz a persoanelor rănite a fost foarte complicată. Unităţile de pompieri din Alcudia, Inca şi Llucmajor au fost în acţiune ore întregi. La operaţiunea de salvare au participat şi ofiţeri de poliţie şi paramedici.

Cei doi răniţi, un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 57 de ani, au fost transportaţi la spital.

Tehnicieni şi pompieri au verificat apoi clădirea pentru a vedea dacă a fost afectată structura hotelului, care a fost sigiliat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...