Grupare de hoți de locuințe în București: 13 membri ai clanului Sile Pietroi, arestați

Poliția Capitalei a anunțat, vineri, arestarea preventivă a 13 persoane în dosarul care vizează mai multe furturi din locuințe, în urma perchezițiilor desfășurate de polițiști la mai mulți membri ai clanului lui Sile Pietroi.

„În urma activitățiilor desfășurate la data 09 septembrie a.c., de polițiștii Capitalei ce au vizat persoane care ar fi săvârșit infracțiunile de furt din locuințe, precizăm că au fost reținute 13 persoane și față de toate a fost emis mandat de arestare preventivă după ce au fost prezentate magistraților”, au transmis polițiștii.

Context

Poliţiştii Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au efectuat, miercuri, 14 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup organizat şi furt calificat, cu un prejudiciu de peste 20.000 de euro.

În vederea recuperării prejudiciului, polițiștii Capitalei au indisponibilizat două autoturisme, precum și 14.000 de euro, 12.500 de euro, telefoane mobile și instrumente folosite de persoanele bănuite la săvârșirea faptelor.

Potrivit surselor Puterea.ro, percheziţiile au avut loc la mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi, bănuiţi de infracţiuni de furt din locuinţă.

Acţiunea Poliţiei Capitalei a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cauzele penale se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...