Hoți în căutare de seifuri au bătut și chinuit o familie

Vara, poate instinctiv, căci lumea doarme cu ferestrele date de perete, se deschide sezonul. Nu, nu estival. Ci cel de spargeri. Hoții se strecoară mai bine și mai repede prin ochiurile de geam.

Nu mai e nevoie de muncă să taie, să spargă, să demonteze cine știe ce locuri prin care se poate intra într-o casă. În plus, hoții cred că, dacă nu toată lumea, sigur cei mai mulți oameni au seifuri cu bani și cu bijuterii, ori cu alte lucruri de valoare, în casă.

De aceeași părere au fost și unii, niște hoți, vreau să spun, care au intrat într-una dintre nopțile trecute, peste o familie din Alserio (Como), Italia, aflată în vila proprie de pe malul lacului. Pe geamurile lăsate deschise au intrat. Aveau arme și cagule.

Și, de cum au intrat, i-au bătut pe cei doi soți, proprietarii vilei, și pe copilul lor, i-au amenințat, apoi, pe femeie și pe copil i-au închis într-un dulap, iar pe bărbat l-au legat, l-au bătut, l-au amenințat cu moartea, a lui și a familiei, dacă nu spune unde e seiful cu bani.

Degeaba a tot spus omul că nu are niciun seif, hoții n-au crezut. Și l-au mai bătut, ca să spună. Într-un final, au fost de acord să ia banii, bijuteriile, lucrurile de valoare din casă și să plece. După fuga bandei de hoți, bărbatul și-a eliberat femeia și copilul, apoi a făcut plângere la carabinieri pentru ceea ce-a pățit familia sa și s-a dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile sunt în alertă. Căci, nu e primul caz în care hoții acționează astfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...