Hoții au furat mai multe obiecte valoroase de recuzită, folosite la filmările pentru 'The Crown'

Reprezentanţii platformei de streaming Netflix au confirmat că mai multe obiecte de recuzită valoroase, care au fost utilizate la filmările pentru îndrăgitul şi premiatul serial „The Crown”, au fost furate, informează DPA.

Obiecte în valoare de 150.000 de lire sterline (200.000 de dolari) au fost furate săptămâna trecută în noaptea de miercuri spre joi, iar Poliţia britanică a demarat o anchetă. Tabloidul The Sun a raportat că incidentul s-a petrecut în apropiere de Doncaster, în nordul Angliei, în ultima săptămână de producţie a celui de-al cincilea sezon al acestui serial TV.

Un purtător de cuvânt al companiei Netflix a confirmat pentru agenţia de presă PA că informaţiile apărute în presă sunt reale, însă nu a oferit alte detalii despre acest furt.

„The Crown”, un serial plin de extravaganţă şi de mare succes, va reveni pentru cel de-al cincilea sezon spre sfârşitul anului 2022 cu o distribuţie complet nouă, pentru a prezenta evenimentele trăite de membrii familiei regale britanice în ultima parte a anilor 1990.

Veterana actriţă Imelda Staunton va prelua de la Olivia Colman rolul reginei Elisabeta a II-a, iar Lesley Manville o va juca pe prinţesa Margaret, un rol interpretat în precedentele două sezoane de Helena Bonham Carter.

Elizabeth Debicki o va juca pe Diana, prinţesă de Wales, interpretată anterior de Emma Corrin.

Noul sezon va include şi o adaptare a celebrului interviu acordat jurnalistului Martin Bashir de prinţesa Diana în 1995 în emisiunea „Panorama”, precum şi alte evenimente importante din ultima parte a vieţii sale.

Scenaristul Peter Morgan a confirmat că serialul „The Crown” se va încheia după difuzarea celui de-al şaselea sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...