Hoții au spart un bancomat în comuna Păunești, dar nu au putut fura niciun ban

Publicat: 03 oct. 2020, 12:33, de Aurel Drăgan, în ACTUALITATE , ? cititori
Hoții au spart un bancomat în comuna Păunești, dar nu au putut fura niciun ban

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, un bancomat din comuna Păunești, județul Vrancea, a fost distrus. Bancomatul se afla în incinta unei sucursale bancare, dar spărgătorii nu au reușit să fure niciun ban.

Inițial, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) a anunțat că ar fi fost sustrase sume de bani, dar în urma verificărilor s-a stabilit că hoții nu au reușit să fure nimic.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 4,00, IPJ Vrancea a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Păuneşti, bancomatul din incinta sucursalei unei unităţi bancare prezintă urme de distrugere.

„Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat de către poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vrancea, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.