Hoțiile se adaptează viitorului: Antreprenor jefuit prin tortură de averea virtuală

Zaryn Dentzel, un antreprenor american din domeniul digital susține că a fost prădat de echivalentul a “câteva zeci de milioane de euro” în bitcoin. Un grup de atacatori a pătruns în apartamentul lui din Madrid și l-au torturat.

Hoții l-au chinuit timp de patru ore, forţându-l să le spună parolele de acces la averea sa virtuală, potrivit Newsweek. Poliţia spaniolă bănuieşte că hoţii provin din Europa de est. Jaful fost comis într-un complex de apartamente de lux din apropierea muzeului Prado. Din casa victimei ar mai fi fost sustrase laptopuri, tablete şi telefoane mobile. Dentzel este din Santa Barbara, California, și trăieşte în Spania de la finele anilor 1990.

Acesta a mai declarat că în apartament se mai aflau în momentul jafului alţi doi bărbaţi, un prieten al său şi un meseriaş, care au fost legaţi şi li s-au pus căluş, şi că hoţii l-au atacat cu un taser, l-au zgâriat pe piept cu un cuţit şi l-au stropit în ochi cu un spray. Un vecin a povestit că a văzut mai mulți bărbaţi, având feţele acoperite, care au ieşit din clădire cu mai multe genţi de mari dimensiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...