Huawei a lansat soluția pentru Campus Inteligent la nivel global și îmbunătățește programul de parteneriat

În cadrul Conferinței de Transformare Digitală Industrială 2021, Huawei a lansat soluția pentru un Campus Inteligent la nivel global și a solicitat partenerilor din întreaga lume să profite de oportunitățile oferite de TIC, să integreze forțele industriei și să promoveze în comun dezvoltarea industriei campusului inteligent.

Lumea complet conectată și inteligentă este tot mai aproape, iar campusurile servesc ca unitate de bază a orașelor. Ca atare, întreaga societate va fi îmbunătățită prin creșterea eficienței campusului.

Din 2018, Huawei implementează astfel de soluții în propriile campusuri. Până în prezent, compania a construit inteligent 18 campusuri, acoperind 4,3 milioane de metri pătrați. Rezultatele remarcabile includ o creștere cu 30% a eficienței atât a colaborării dintre birouri, cât și a serviciilor administrative, precum și o scădere de 10% a consumului de energie.

Folosind experiența dobândită în campusurile digitale și integrând noi soluții IT&C, Huawei a dezvoltat soluția Campus Inteligent prin conectivitate omniprezentă, soluții inteligente și date convergente și partajate. Beneficiile includ o experiență superioară, excelență operațională, gestionare eficientă și servicii cu valoare adăugată.

Odată cu dezvoltarea rapidă a IT&C, aplicațiile cloud și AI au fost integrate cu cunoștințele din industrie pentru a crea oportunități fără precedent pentru campusuri inteligente.

Nucleul campusurilor inteligente stă în digitalizarea clădirilor și campusurilor, reprezentând o industrie tipică bazată pe ecosisteme. Confruntându-se cu o piață uriașă, Huawei își respectă limitele de servicii, se angajează să servească drept „solul fertil” pentru dezvoltarea economiei digitale și se concentrează pe construirea unei platforme de infrastructură TIC care să conțină o sinergie cloud-rețea-dispozitiv. Capacitățile și cele mai bune practici ale companiei sunt deschise partenerilor și acoperă conectivitatea, cloud computing, big data, AI, IoT și dezvoltarea de software.

Parteneriatul pe termen lung este cel mai apreciat. Compania își asumă pe deplin experiența vastă a industriei partenerilor și colaborează cu acești parteneri pentru a dezvolta soluții inovatoare și pentru a permite transformarea digitală a campusurilor din diferite industrii.

Ajutor pentru sute de clienți să implementeze transformarea digitală a campusului

• Huawei a lucrat cu DTGO în Thailanda pentru a stabili standarde și a construi True Digital Park într-un punct de reper inteligent. Bazat pe HUAWEI CLOUD și platforma digitală inteligentă Campus, acest proiect a implementat servicii inteligente, cum ar fi centru de operare inteligent, gestionarea perimetrului, patrulare video și gestionarea dispozitivelor. Acesta permite serviciilor care utilizează big data pentru a sprijini luarea deciziilor la nivel de management și inovare în afaceri și va facilita accesul pe mai multe campusuri în viitor.

• Orașul antic Xi’an este acum revitalizat de dezvoltarea rapidă a TIC. Un exemplu îl reprezintă stadioanele inteligente pe care Huawei le-a ajutat la construirea Centrului Sportiv Olimpic Xi’an. Acestea oferă streaming live 8K și săli captivante, care îmbunătățesc experiența atât a jucătorilor, cât și a publicului. Prin managementul operațiunilor, centrul și-a îmbunătățit, de asemenea, eficiența și veniturile și a contribuit la încurajarea publicului larg pentru a practica sportul și a dezvolta industria sportivă din China.

Conferința de transformare digitală Huawei 2021 s-a desfășurat în perioada 24-26 martie, explorând puterea lumii digitale rezistente și inovatoare din trei perspective: afaceri, tehnologie și ecosisteme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...