Huawei IdeaHub transformă predarea online la Școala Internațională Chineză din Brazilia

Publicat: 17 feb. 2021, 12:09, de Aurel Drăgan, în ESENȚIAL , ? cititori
Huawei IdeaHub transformă predarea online la Școala Internațională Chineză din Brazilia

Huawei IdeaHub, noul dispozitiv inteligent de colaborare dezvoltat de Huawei, a ajutat în procesul de adoptare a predării online la Școala Internațională Chineză din Brazilia.

Produsul, care combină funcții precum o tablă electronică, un ecran mare interactiv și videoconferințe HD, a ajutat instituția de învățământ să reducă impactul educației la distanță asupra învățării, predării și cercetării și să ofere în mod eficient cursuri online pe fondul restricțiilor din timpul pandemiei.

Pandemia a impus predarea lecțiilor online, astfel încât profesorii de limbă chineză, engleză și portugheză ai școlii s-au străduit să atragă în mod eficient elevii prin instrumentele digitale tradiționale. Totuși, funcțiile de partajare limitate și camerele mici au făcut dificilă afișarea materialelor didactice și menținerea entuziasmului elevilor și au făcut imposibilă predarea unor cursuri ca sportul și dansul.

Cu Huawei IdeaHub, Școala Internațională Chineză a depășit aceste provocări și interactive făcut cursurile mai interactive. Funcția de recunoaștere inteligentă a tablei îi ajută acum pe profesori să scrie liber și îngrijit pentru ca elevii să identifice cu ușurință caractere chinezești, litere, cifre, formule și scheme vizuale, în timp ce software-ul dezvoltat de terți le permite să trimită teme de pe IdeaHub către tabletele elevilor și să împărtășească munca elevilor prin intermediul funcției de proiecție wireless.

Mai multă inteligență în sălile de clasă

Discutând despre impactul produsului, președintele Școlii Internaționale Chineze, Yuan Aiping, a declarat: „Huawei IdeaHub oferă mai multă inteligență sălilor de clasă, creând un spațiu excelent pentru predare și sporind entuziasmul elevilor pentru procesul de învățare. Mai mult, depășește restricțiile geografice, astfel încât mai mulți elevi să se poată bucura de resurse educaționale de înaltă calitate.”

Sistemul de întâlnire încorporat al IdeaHub nu numai că permite predarea la distanță fără probleme, dar oferă și funcții AI, cum ar fi deflectorul acustic pentru a elimina zgomotul extern. Acest lucru, împreună cu capacitatea precisă de preluare a sunetului, îmbunătățește înregistrările cursului.

Pe lângă predarea obișnuită, Școala Internațională Chineză organizează în mod regulat seminare de predare la distanță pentru profesorii săi din Brazilia și China. În trecut, profesorii puteau folosi computerele doar pentru a afișa prezentări PowerPoint. Acum, funcția de colaborare bidirecțională a IdeaHub permite profesorilor să scrie pe tabla electronică și să comunice în timp real, îmbunătățind eficiența seminariilor.

Huawei IdeaHub este un dispozitiv inteligent de colaborare care integrează mai multe funcții precum conferințe video, tablă electronică și proiecție wireless. Oferă o experiență video și de colaborare inteligentă la distanță pentru echipele de asistență medicală, guvernamentale, de întreprindere și educație, permițând membrilor echipei din diferite regiuni să se angajeze în comunicare imersivă față în față și să colaboreze în pofida distanțelor fizice. Pentru mai multe informații despre HUAWEI IdeaHub, vizitați e.huawei.com/en/products/cloud-communications/ideahub.