Huawei lansează campania „O viață mai lungă pentru dispozitivul tău HUAWEI”

Huawei Consumer Business Group aduce beneficii surprinzătoare utilizatorilor săi sub umbrela campaniei „O viață mai lungă pentru dispozitivul tău HUAWEI”. Utilizatorii se pot bucura acum de un preț cu mult mai mic pentru înlocuirea bateriei dispozitivelor preferate, pornind de la 99 de lei.

Fie că este vorba despre smartphone, tabletă sau laptop, nu mai există limite, nici măcar cea a garanției. Mai mult, utilizatorii își pot înlocui bateria dispozitivului fără să părăsească confortul casei.

Campania „O viață mai lungă pentru dispozitivul tău HUAWEI” vine în sprijinul tuturor pasionaților de tehnologie, cu posibilitatea de prelungire a duratei de viață a dispozitivelor pe care aceștia le dețin. Bateriile utilizate sunt modele originale Huawei, asigurând calitate și fiabilitate, iar utilizatorii pot solicita serviciul de înlocuire pentru dispozitivele aflate în afara garanției la prețul de doar 99 lei pentru smartphone-uri, 139 lei pentru tablete și 199 lei pentru laptopuri. Utilizatorii se pot bucura de prețul fix în funcție de categoria produsului, indiferent de modelul acestuia.

Pentru a beneficia de acest serviciu de înlocuire a bateriei, utilizatorii trebuie să îl achiziționeze de pe Huawei Store și să aleagă una dintre cele două modalități de revendicare. Aceștia pot fie să meargă la unul din centrele de service autorizate HUAWEI participante la promoție pentru a beneficia de reparație la fața locului, fie să apeleze serviciul de asistență telefonică Huawei la numărul de telefon 0800 400 896 pentru a solicita un curier, iar acesta va ridica dispozitivul de la adresa indicată, pentru a beneficia de transport gratuit. După achiziționare, beneficiul are o valabilitate de 30 de zile, iar dacă acesta nu este revendicat în termenul respectiv, în contul utilizatorului se va face o returnare automată.

De asemenea, serviciul HUAWEI Door-to-Door este disponibil și pentru utilizatorii ale căror produse se află încă în garanție și se aplică pentru toate dispozitivele Huawei.

Utilizatorii își pot aduce în continuare dispozitivele și la centrele autorizate de service, unul dintre acestea fiind centrul Huawei de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, iar al doilea centrul de service Huawei de pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7. Lista modelelor eligibile pentru care se aplică beneficiul de înlocuire a bateriei este una extinsă, mai multe detalii și lista completă de produse găsindu-se aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...