Huawei lansează MateBook X Pro, un laptop vârf de gamă ultra-portabil

Huawei Consumer Business Group lansează astăzi pe plan local HUAWEI MateBook X Pro, noul laptop vârf de gamă. Dispozitivul inovează prin faptul că este ultra-portabil, mulțumită corpului ultra-subțire din magneziu, și vine echipat cu  tehnologii inteligente, cum ar fi Super Device, AI Camera și Smart Gestures.

HUAWEI MateBook X Pro dispune de un ecran HUAWEI Real Color FullView 3,1K de 14,2 inci, certificare TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0 și suport pentru tehnologia care asigură redarea consistentă și calitativă a culorilor. Totodată, laptopul dispune de HUAWEI Free Touch, cel mai performant touchpad de până acum întâlnit pe un notebook din seria MateBook, adaptându-se la fiecare atingere a degetului și acceptând opt gesturi inovatoare pentru capturi de ecran, reglarea volumului, modificarea luminiozității și nu numai.

HUAWEI MateBook X Pro aduce noi experiențe senzoriale

Noul laptop Huawei iese din tipare prin corpul său metalic Soft-Touch fără precedent, care înlocuiește aliajele standard de aluminiu lucios, adeseori întâlnite în design-ul laptopurilor, cu aliaje de magneziu ușoare și puternice. Datorită acestora din urmă, MateBook X Pro cântărește doar 1,26 kilograme, fiind extrem de portabil, dar și durabil. Noua variantă de culoare Ink Blue îi oferă laptopului un aspect premium elegant, iar opțiunea Space Grey este și ea disponibilă pentru cei care își doresc o variantă clasică de culoare.

MateBook X Pro se remarcă prin ecranul FullView 3,1K de 14,2 inci, având un raport ecran-corp ridicat, de 92,5%. Suportul pentru gamele cromatice P3 și sRGB cu ΔE<1 oferă o experiență vizuală mai captivantă. În plus, acest laptop este primul care a obținut certificarea certificare TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0, după ce a trecut prin 17 teste riguroase care au demonstrat confort ocular complet. Totodată, ecranul dispune de un înveliș cu strat AR nano-optic care este controlat magnetic, prin intermediul căruia se reduce reflexia luminii cu 60%, rezultând o experiență de lectură îmbunătățită.

HUAWEI SOUND și AI Camera creează o experiență mai bună în materie de smart office.

MateBook X Pro certificat Intel Evo™ vine cu îmbunătățiri majore, prin comparație cu modelele care îl preced. Procesorul Intel® Core™ de a 12-a generație cu o arhitectură hibridă complet nouă, care asigură o performanță multi-core cu 60% mai eficientă. În același timp, noul laptop Huawei poate atinge un TDP (Thermal Design Power) de 30W atunci când este activat modul Performanță, astfel încât poate face față cu succes la scenariile complexe de multitasking.

Prin sistemul de răcire Shark Fin Fan, MateBook X Pro poate funcționa eficient pe perioade lungi de timp. Laptop-ul este compatibil cu sistemul Windows 11, lucru care asigură o experiență fluidă și eficientă atât pentru munca de birou de mare volum, cât și pentru momentele de respiro, rezervate vizionării de filme sau seriale.

Datorită celor șase difuzoare HUAWEI SOUND, două woofere care adoptă un design back-to-back și algoritmi de sunet îmbunătățiți, laptop-ul oferă cel mai impresionant sunet întâlnit vreodată pe un MateBook, cu un bas uimitor. De asemenea, cele patru microfoane integrate capturează sunetul cu acuratețe de la o distanță de până la cinci metri, ceea ce fac din MateBook X Pro un aliat de nădejde în cadrul conferințelor video.

Camera HD de pe rama superioară, împreună cu funcția AI Camera, asigură o calitate înaltă a imaginii în timpul apelurilor video. AI Camera permite schimbarea gratuită a fundalului și aduce funcții utile, cum ar fi FollowCam și Eye Contact. Nu în ultimul rând, funcția Super Device permite colaborarea facilă între dispozitive, întrucât MateBook X Pro se poate conecta cu ușurință cu telefoane, tablete și monitoare Huawei, dând naștere unui veritabil ecosistem de dispozitive.

Noul HUAWEI MateBook X Pro va fi disponibil pentru vânzare începând cu data de 18 august 2022 pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere la prețul de 9.999 lei, în următoarea configurație: procesor Intel® Core™ i7-1260P, 16 GB LPDDR5, 1 TB NVMe PCIe SSD, sistem de operare Windows 11 Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...