Huawei lansează o soluție de rețea cloud pentru aeroporturi pentru a accelera transformarea digitală

La HUAWEI CONNECT 2021, Huawei a lansat cea mai recentă soluție Airport Cloud-Network Solution, care oferă o gamă largă de caracteristici remarcabile, cum ar fi accesul one-stop, o rețea pentru toate serviciile, un cloud în mai multe zone și securitate integrată one-stop.

Această soluție bogată în caracteristici susține transformarea digitală a aeroporturilor pentru a crește eficiența operațională, pentru a îmbunătăți securitatea și pentru a spori experiența de călătorie, deschizând calea către aeroporturi inteligente.

Aviația civilă globală actuală se află într-o transformare digitală rapidă. Aeroporturile – unde au loc serviciile de transport pentru companiile aeriene, pasagerii și transportatorii de mărfuri – își mută accentul digital de la creștere de mare viteză la creștere de înaltă calitate.

În acest context, aeroporturile trebuie să abordeze o serie de provocări urgente. De exemplu, acestea ar trebui să convergă datele rețelelor tradiționale siled pentru a sprijini noi servicii, cum ar fi alocarea standurilor inteligente. De asemenea, trebuie să îmbunătățească experiența Wi-Fi a pasagerilor la clădirile terminale pentru a se ridica în clasamentul de satisfacție a pasagerilor al Consiliului Aeroportului Internațional (ACI).

În plus, deoarece cloudificarea serviciilor depășește limitele fizice tradiționale, aeroporturile trebuie să abordeze noile preocupări de apărare în materie de securitate. Și datorită extinderii rețelei în continuă expansiune, aeroporturile trebuie, de asemenea, să crească urgent eficiența operațiunilor și a întreținerii (O&M).

Cu inovații tehnologice continue în ceea ce privește securitatea, eficiența și experiența aeroporturilor, Huawei va continua să colaboreze cu mai mulți clienți și parteneri din întreaga lume pentru a avansa soluția Airport Cloud-Network, stimulând la rândul său transformarea digitală pentru aeroporturile inteligente”, a spu Alex Sun.

Soluția Huawei Cloud-Network Airport este formată din rețeaua de acces la terminalul aeroportului, rețeaua principală, rețeaua de centru de date cloud și securitatea integrată a rețelei.

Această soluție are următoarele patru capabilități unice:

  • Acces unic și rețea continuă Wi-Fi 6: soluția Huawei se bazează pe AirEngine Wi-Fi 6 pentru a crea o rețea de acces wireless gigabit pentru o acoperire continuă de înaltă densitate în întreaga clădire a terminalului aeroportului. În special, antenele inteligente cu 4 elemente unice măresc distanța de acoperire cu 20%, obținând o acoperire Wi-Fi completă fără goluri. În plus, algoritmii inteligenți sunt utilizați pentru a direcționa roamingul în timp real, pentru a asigura transferuri de roaming la nivel de rețea fără pierderi de pachete și, în cele din urmă, pentru a preveni întreruperea serviciilor de călători, cum ar fi video și jocuri.
  • O rețea pentru toate serviciile și IPv6 + care permite mai multe inovații: soluția Huawei se bazează pe tehnologia inovatoare IPv6 + pentru a construi o rețea centrală centrală pentru mai multe servicii. Beneficiile rezultate includ tranșarea unică a industriei la nivel de Mbps, izolarea intensă a traficului de peste 1000 de aplicații și garanția lățimii de bandă de 100% pentru serviciile cheie. Aceste trăsături impresionante permit rețelei vertebrale să găzduiască pe deplin o varietate de servicii, cum ar fi verificarea securității, protecția securității, vânzarea cu amănuntul și asistența la sol.
  • Un cloud în mai multe zone și rețea ca serviciu (NaaS): după ce serviciile aeroportuare sunt migrate în cloud, centrele de date cloud sunt distribuite în zone largi. Ca atare, soluția Huawei acceptă implementarea automată a rețelei pentru a accelera furnizarea serviciilor și utilizează tehnologii inteligente pentru a prezice în mod inteligent defecțiunile și a le localiza cu precizie în câteva minute. Rata proactivă de predicție a defecțiunilor în rețea poate ajunge la peste 90%, îmbunătățind considerabil eficiența operațională a aeroporturilor.
  • Colaborare integrată de securitate unică și securitate cloud-rețea: datele serviciilor aeroportuare devin din ce în ce mai valoroase, iar securitatea datelor devine o prioritate de top. Ca răspuns, soluția Huawei introduce un sistem de colaborare cloud-rețea-securitate care se bazează pe o arhitectură de încredere zero pentru detectare dinamică și analiză inteligentă. Aceasta permite informații în timp real asupra posturii de securitate la nivel de rețea și detectarea eficientă a amenințărilor la o precizie de peste 96%.

Huawei continuă să inoveze pentru a satisface așteptările clienților aeroportului în materie de securitate, eficiență și experiență. Cu o bogată expertiză tehnică și o experiență solidă în transformarea digitală, Huawei își va uni forțele cu mai mulți clienți și parteneri de aeroport pentru a explora și implementa soluții inovatoare de aeroport, accelerând la rândul său transformarea digitală către aeroporturi inteligente.

Huawei găzduiește online HUAWEI CONNECT 2021 în perioada 23 septembrie – 31 octombrie. Tema evenimentului din acest an este Dive into Digital. Vom intra în profunzimea aplicației practice a tehnologiilor precum cloud, AI și 5G în toate industriile și modul în care acestea pot face organizațiile de toate formele și dimensiunile mai eficiente, mai versatile și, în cele din urmă, mai rezistente pe măsură ce ne îndreptăm spre economie recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...