Huawei, liderul cu cea mai mare în creștere din 2021 din raportul Gartner Magic Quadrant pentru stocarea primară de date

Huawei a fost poziționat ca lider în sectorul de stocare primară de date de către Gartner în raportul Magic Quadrant 2021. Acest raport indică modul în care stocarea primară de la Huawei a crescut din ce în ce mai mult, depășind nivelul de referință stabilit în 2020.

Mai mult, Huawei este singurul furnizor din Leaders Quadrant care a realizat îmbunătățiri rapide în ambele criterii (capacitatea de a executa și completitudinea disponibilității datelor) . Deja listată ca lider de 6 ani consecutivi, creșterea rapidă a Huawei este rezultatul ofertei sale remarcabile de stocare All-Flash OceanStor.

Gartner enumeră următoarele avantaje competitive oferite de stocarea primară Huawei:

  • Sistemul Huawei de gestionare a datelor pe trei straturi, alimentat de inteligența artificială, oferă gestionare, vizualizare, simulare a sarcinii de lucru și analiză pentru a simplifica operațiunile de infrastructură.
  • Huawei a adus îmbunătățiri la capacitățile sale de produse, care au dus la creșterea accelerată și adoptarea pieței în afara regiunii sale de bază Asia / Pacific (APAC).
  • Deciziile clienților de a selecta Huawei în locul produselor competitive tind să-și favorizeze concentrarea asupra prețurilor, performanțelor ridicate și investițiilor în inițiativele foii de parcurs.

Huawei a început cercetarea și dezvoltarea tehnologiei de stocare din 2002 și a desfășurat 12 centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume. Cu peste 4.000 de ingineri de cercetare și dezvoltare și peste 1.000 de brevete de stocare, Huawei a condus și a participat activ la peste 30 de organizații internaționale din industrie, pentru a-și îmbunătăți continuu capacitățile de inovare și competitivitatea de bază.

Spațiul de stocare Huawei OceanStor a fost desfășurat în peste 150 de țări și regiuni pentru peste 15.000 de clienți într-o varietate de industrii, inclusiv cea de transportat, finanțe, guvern, energie, asistență medicală, producție și sectoare de transport. Stocarea Huawei OceanStor este o alegere ideală pentru clienții globali care doresc să stocheze și să proceseze datele de service.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole