HUAWEI nova, reprezentat de persoane care inspiră

Publicat: 01 nov. 2021, 14:55, de Aurel Drăgan, în TEHNOLOGIE , ? cititori
HUAWEI nova, reprezentat de persoane care inspiră
Lidia Buble x Huawei nova

Cu ocazia lansării noului smartphone, HUAWEI a colaborat cu un grup de persoane remarcabile, reprezentative pentru nova 9: dinamice, rafinate și independente. Aceste persoane sunt cunoscute la nivel local și internațional și sunt ambasadori ai brand-ului Huawei.

Pentru ritmul vieții moderne, Huawei a creat un smartphone pe care te poți baza în orice moment. Datorită algoritmului de iluminare în condiții de luminozitate foarte scăzută, a camerei de 50 MP cu filtru de culoare RYYB și a funcțiilor Super Sensing Photography, Extreme Night Shoot și Night Selfie Video, nova 9 permite surprinderea de momente grozave pe timp de noapte și oferă posibilitatea consumatorului să aibă parte de dinamism în viața de zi cu zi.

Pentru că smartphone-ul este unul dintre accesoriile cele mai purtate, designul acestuia trebuie să se potrivească cu stilul fiecărui iubitor de tehnologie. HUAWEI nova 9, cu designul său ultra-subțire, ultra-ușor, în două variante de culoare, Starry Blue și Black, este un accesoriu atractiv și elegant, care se va potrivi cu fiecare ținută și va scoate stilul oricui în evidență.

Pentru a ține pasul cu ritmul vieții, HUAWEI nova 9 dispune de o baterie de mare capacitate de 4300 mAh cu HUAWEI SuperCharge de 66 W, care necesită doar 38 de minute pentru încărcare completă.

Astfel, schimbarea planurilor nu va mai fi necesară din cauza nivelului scăzut al bateriei. Mai mult, Huawei nova oferă o performanță rapidă, fluidă și puternică, precum și o experiență de utilizare excelentă atât în ​​sarcinile de zi cu zi, cât și în timpul liber, datorită procesorului 4G Snapdragon 778G, completat de soluția avansată de răcire Huawei și de tehnologia AI.

Nova încurajează oamenii să-și trăiască viața la maxim, să rămână activi și să surprindă momentele frumoase ale vieții, chiar și pe timp de noapte.

Principalele caracteristici ale noului smartphone elegant, independent și performant se reflectă în trăsăturile oamenilor puternici invitați de Huawei să fie parte din colaborare.

HUAWEI nova este un dispozitiv extraordinar, ca și cei care îl reprezintă. Ei sunt plini de viață, își petrec timpul în mod activ și acordă atenție deosebită stilului și modei, reprezentând astfel toate valorile nova.

Iată Echipa nova!

Lidia Buble – cunoscuta cântăreață de muzică pop din România

Lidia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe și persoane publice din România. Pe lângă activitatea muzicală, ea participă și la  emisiuni TV, este activă pe canalele sale de socializare și are o legătură specială cu fanii ei – a reușit să adune peste 2 milioane.

Fie că este vorba de muzică, televiziune sau proiecte online, Lidia postează pe social media cel mai frumos conținut pe care îl creează. Îi place să experimenteze cu funcțiile speciale foto și video ale telefonului nova 9, care îi permit să-și arate latura creativă.

Lidia este ambasadorul Huawei  din 2020 și a luat parte la numeroase campanii Huawei anterioare și este pasionată de tehnologie. Își exprimă adesea preferința pentru Huawei în aparițiile publice și este ceva firesc pentru ea să reprezinte noul smartphone lansat. Lidia este o bună imagine pentru ceea ce reprezintă nova – dinamică, elegantă și independentă.

Robert Lewandowski – fotbalist polonez de renume mondial

Robert Lewandowski, unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, este ambasador Huawei în Polonia din 2015, iar din 2020 pentru întreaga Europă. Participă la cele mai importante campanii de produs ale brandului și susține și campania pentru smartphone-ul nova 9.

Nova 9 este un smartphone pentru oamenii dinamici care apreciază un design atractiv și o cameră de înaltă calitate, cu care se pot realiza fotografii și videoclipuri uimitoare chiar și noaptea. Foarte importantă este și încărcarea rapidă a bateriei, ceea ce face ca cel mai recent smartphone Huawei să fie un tovarăș de încredere chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori”, a spus RobertLewandowski.

Mihaela Fileva

Cântăreață, compozitoare și dansatoare, este una dintre cele mai de succes artiste bulgare din ultimul deceniu.Mihaela este o cântăreață pop bulgară cunoscută, compozitoare și textieră, și fost membru al juriului „Vocea Bulgariei”. Este de 5 ori câștigătoare a premiului Cântăreața Anului din Bulgaria și de 2 ori câștigătoare a Premiului Femeia Anului, categoria Muzică, nominalizată și la ediția 2021.

Mihaelei îi place să împărtășească momentele însemnate din viața ei dinamică și plină de culoare cu fanii. Este o persoană pozitivă, creativă și plină de viață și muncește din greu, indiferent dacă este zi sau noapte. De aceea, Mihaela reprezintă perfect valorile nova.

Ramona Kiss – actriță maghiară cunoscută

Ramóna este actriță, producătoare și prezentatoare în Ungaria. Ea a jucat un rol principal în cea mai populară telenovelă din Ungaria și a apărut în multe programe TV, inclusiv „Dancing with the Stars” și „X-Factor”. În prezent, este prezentatoare la cel mai important canal TV comercial din țară.  

Mereu activă și elegantă, Ramóna are nevoie de un telefon precum nova 9, cu autonomie mare a bateriei și funcții de fotografiere pe timp de noapte, pe care se poate baza oricând pentru a surprinde fotografii și videoclipuri incredibile.

Nika Zorjan – cântăreață slovenă cunoscută

Nika este o cântăreață și compozitoare celebră. Și-a început cariera în 2010 și de atunci este în top. Cântecele ei sunt redate constant la posturile de radio. Este și YouTuber și influencer de succes.

Nika este elegantă și activă și în rețelele de socializare, unde își împărtășește viața cu fanii. Ca influencer, apreciază funcții precum camera vârf de gamă și înregistrarea continuă față/spate, care o ajută în activitatea ei zilnică. Un telefon elegant este un mare plus pentru look-ul ei, pentru că are un dezvoltat simț al stilului și acordă mare atenție accesoriilor.

Lea Stankovic – influencer de lifestyle din Serbia

Lea Stankovic este unul dintre cei mai faimoși influenceri de lifestyle din Europa și a adunat peste un milion de fani pe platformele de social media. Pe lângă faptul că este influencer, Lea este și studentă a Academiei Internaționale de Modă din Paris.

nova 9 este telefonul perfect pentru Lea, în calitatea ei de influencer și studentă. Lucrează mult, face multe fotografii și se preocupă de stilul ei. Este independentă și are nevoie de un smartphone care să țină pasul cu stilul ei de viață și să o sprijine în realizarea planurilor ei ambițioase privind cariera.

Ella Dvornik – bloggeriță croată de succes

Ella Dvornik este bloggeriță de lifestyle. În 2016, potrivit UK Blog Awards, blogul ei a intrat în primele trei dintr-un număr de 3.000 de bloguri. Ella este foarte populară și pe rețelele de socializare și are o comunitate de peste 1 milion de urmăritori. Ella este independentă și știe să iasă în evidență.

Nu se teme să atragă atenția asupra unor subiecte importante și să își exprime părerea despre chestiuni sensibile. Ca mamă activă a 2 copii, este mereu ocupată și are nevoie de un smartphone care să țină pasul cu ritmul vieții ei de zi cu zi. Face multe fotografii și videoclipuri și își îndeplinește cele mai importante sarcini de pe telefon, de aceea prețuiește durata lungă de viață a bateriei și funcția de încărcare rapidă.

Ella este cunoscută pentru simțul ei dezvoltat în materie de modă și nu se teme de alegeri îndrăznețe, iar un smartphone elegant cum este nova 9 va fi tovarășul perfect în viitoarele ei reușite în modă.