Huawei România lansează campania PASSION WORKS BETTER AT HUAWEI și anunță peste 200 de posturi disponibile în 2021

Huawei România pune la dispoziție peste 200 de locuri de muncă în 2021 pentru diferite posturi IT&C în sediul său și în centrele de servicii din România, din care aproximativ 20% vor fi alocate noii generații de absolvenți în domeniu.

Până în prezent, Huawei România a reușit să creeze un ecosistem de specialiști, sprijinind ingineri și tehnicieni într-un proces continuu de dezvoltare profesională și oferind locuri de muncă competitive. Huawei România consideră dezvoltarea echipelor sale locale ca fiind unul dintre pilonii principali în susținerea economiei naționale. În 2020, compania a fost recunoscută oficial ca Top Employer Regional din Europa de către Top Employer Institute.

În prezent, Huawei are peste 2.300 de angajați în biroul central și în cele 8 centre de servicii înființate pe parcursul celor 18 ani de activitate în România. În mod indirect, compania a creat peste 4100 de locuri de muncă în propriul lanț de aprovizionare.

Zece angajați își spun povestea

Pentru a spune povestea oamenilor Huawei din România, compania lansează astăzi campania PASSION WORKS BETTER AT HUAWEI, în cadrul căreia 10 angajați ai filialei locale vorbesc despre viața și pasiunile lor. PASSION WORKS BETTER AT HUAWEI prezintă oamenii companiei așa cum sunt ei – autentici, cu idei grozave și pasionați de viața lor atât la birou, cât și în afara acestuia. Campania poate fi urmărită pe pagina de Facebook Huawei România și pe canalul YouTube Huawei România.

“În calitate de companie de top în industria IT&C, Huawei se angajează să ofere un mediu prietenos, dar bazat pe performanță, pentru talentele de pe piața românească, sprijinind procesele de învățare și creștere în cadrul companiei. Huawei este mai mult decât o companie care lucrează cu tehnologie, numere și științe exacteEste un loc pentru oameni pasionați atât de munca lor, cât și de viața lor de după muncă și care știu să găsească echilibrul dintre acestea. Campania PASSION WORKS BETTER AT HUAWEI, pe care o lansăm astăzi, este despre oamenii noștri, despre pasiunile și ideile lor, despre oamenii Huawei. Le mulțumim celor 10 colegi care sunt protagoniștii campaniei pentru sinceritate, deschidere și dorința lor de a arăta lumii fața mai puțin cunoscută a companiei noastre”, spune Veronica Cristea Nanu, Senior HR Manager la Huawei România.

Pe lângă crearea de joburi competitive, Huawei se implică în educația tinerilor care urmăresc o carieră în domeniu prin programe de pregătire şi de internship. Din acest punct de vedere, în 2021 compania va deschide peste 300 de posturi de internship pentru studenți.

Ne dorim ca studenții să îşi contruiască o bază solidă în lucrul cu noile tehnologii şi să aibă acces la inovaţiile din domeniu. Credem că evoluţia generaţiilor tinere este esenţială pentru dezvoltarea României şi pentru crearea unui mediu economic productiv și, din acest motiv, ne dorim să susţinem cât mai multe tinere talente din ţară”, spune George Zhang, CEO Huawei România.

Pe lângă programele anuale de internship, Huawei le oferă studenților din România posibilitatea de a accesa programe educaționale ca Seeds for the Future și ICT Academy.

1 COMENTARIU

 1. „Zece angajați își spun povestea”? Interesant.

  „Declarația de un an referitoare la „munca forțată” din Xinjiang a reapărut.”

  „Retailerul de îmbrăcăminte H&M se confruntă cu reacții adverse în China, după ce internauții au dezgropat o declarație făcută acum un an asupra provinciei Xinjiang.
  Aceștia au susținut, de asemenea, că nu lucrează cu nicio fabrică de confecționare a articolelor de îmbrăcăminte din Xinjiang și se vor asigura că toate făbricile cu care lucrează în China nu angajează muncitori din Xinjiang prin scheme de muncă „forțată”.

  „Experții Organizației Națiunilor Unite au declarat că până la un milion de minorități uigure din Xinjiang au fost închise în lagăre de internare pe care China le numește „centre de reeducare” . China a respins de mult acuzațiile de abuzuri ale drepturilor omului în aceste locuri pe care le numește centre de formare profesională și a spus că scopul lor este de a combate extremismul.”

  „Chinezii fac apel la boicot
  În urma dezvăluirii declarației lui H&M, utilizatorii chinezi de social media au explodat furioși, mulți apelând la boicotarea companiei multinaționale suedeze.”

  Un comentariu la platforma de microblogging populară Weibo : „Cred că este o mare insultă adusă bumbacului din Xinjiang să spunem că o astfel de marcă de îmbrăcăminte de calitate inferioară a folosit materialul”.

  „Ambasadorii chinezi H&M renunță la marcă, H&M scoase din aplicații
  Produsele H&M nu mai pot fi găsite pe platformele de comerț electronic populare, cum ar fi Alibaba’s Taobao, JD și Pinduoduo.”

  „Magazinele de aplicații de telefoane mobile pentru brandurile chinezești Xiaomi, Huawei și Vivo au eliminat, de asemenea, aplicația H&M, potrivit Global Times .”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...