Huawei sărbătorește lansarea noilor smartphone-uri din seria nova cu premii surprinzătoare și reduceri avantajoase

Publicat: 16 sept. 2022, 17:44, de Aurel Drăgan, în ESENȚIAL , ? cititori
Huawei sărbătorește lansarea noilor smartphone-uri din seria nova cu premii surprinzătoare și reduceri avantajoase
HUAWEI nova Series

Huawei Consumer Business Group pregătește utilizatorii pentru lansarea celor mai noi smartphone-uri printr-o campanie cu premii din categoriile wearables și audio, dar și cu vouchere avantajoase pentru achiziția HUAWEI nova 10 și HUAWEI nova 10 Pro. Premiile și reducerile îi așteaptă pe abonații magazinului online huaweistore.ro, până în data de 26 septembrie.

Huawei face eforturi constant pentru a oferi posibilitatea utilizatorilor de a deține propriul ecosistem format din dispozitivele preferate, aceștia au parte întotdeauna de beneficii speciale, oferte și premii, personalizate pentru stilul de viață al fiecăruia și pentru orice scenariu de utilizare. Huawei oferă o experiență premium, dispozitivele impresionează  atât cu eleganța designului, cât și cu performanță la nivel tehnic.

Noile smartphone-uri, HUAWEI nova 10 și HUAWEI nova 10 Pro, aduc pasionaților de tehnologie designul și măiestria inovatoare ale seriei HUAWEI nova, îmbunătățite cu noi funcții și permițându-le utilizatorilor să fie curajoși în exprimare și în pas cu trendurile. Fotografiile perfecte și clare din orice unghi, designul elegant și ușor, dar și încărcarea rapidă, disiparea căldurii și rapiditatea descărcărilor sunt doar câteva dintre mesajele cheie redate de noua serie nova.

În plus, pentru a echipa utilizatorii cu dispozitivele necesare unei experiențe premium, în perioada 16 septembrie – 26 septembrie 2022, aceștia au posibilitatea de a câștiga super premii accesând magazinul online huaweistore.ro. Cei mai norocoși dintre utilizatori se pot bucura de 22 de dispozitive HUAWEI WATCH 3 Pro și de 22 de perechi de căști HUAWEI FreeBuds Lipstick. Surprizele nu se opresc aici, iar cei care vor achiziționa noile HUAWEI nova 10 și HUAWEI nova 10 Pro vor primi vouchere de discount în valoare de 200 de lei.

,,Utilizatorii noștri s-au obișnuit deja cu experiențele premium oferite de Huawei, motiv pentru care ne dorim să fim întotdeauna pe măsura așteptărilor. Deși urmează să lansăm două smartphone-uri ultra-performante, nu ne oprim aici și venim cu o campanie în care vom oferi premii și reduceri ce pot aduce utilizatorii mai aproape de crearea ecosistemului perfect pentru ei. Aceasta este modalitatea noastră de a ne arăta gratitudinea, ajutând utilizatorii să se bucure de și mai multă inovație.” a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group.

Pasionații de tehnologie și gadgeturi sunt invitați să se aboneze la newsletter-ul magazinului online huaweistore.ro pentru a afla mai multe despre lansarea noii serii, dar și pentru a fi la curent cu cele mai noi concursuri și oferte. Premiile și reducerile din campania curentă sunt valabile în perioada 16 septembrie – 26 septembrie 2022.