Hubert Thuma: „Aproape 100 de copii de clasa zero vor învăța în spații corespunzătoare, în containere, la Berceni”

Șeful Consiliului Județean Ilfov anunță o investiție în comuna Berceni, acolo unde elevii vor învăța în spații noi. Containerele vor fi asamblate într-un corp modular, cu patru săli de clasă, băi, hol și cancelarie.

proape 100 de copii de clasa zero vor învăța în spații corespunzătoare, după ce, astăzi, în ședință de consiliu, am decis să le punem la dispoziție 25 de containere. Ele vor fi asamblate într-un corp modular, cu patru săli de clasă, băi, hol și cancelarie. Decizia vine în urma solicitării viceprimarului din Berceni, George Ene, susținut în demersul său de peste 700 de părinți.

În prezent, elevii învață în schimburi, într-un pod, în camere înghesuite, fără izolație termică și neiluminate corespunzător. Se întâmplă la Școala Gimnazială nr. 1. S-a ajuns în această situație pentru că numărul locuitorilor din Berceni a crescut repede într-o perioadă scurtă.

Această variantă cu cele 25 de containere este una temporară, până când noul corp de clădire, aflat în construcție acum, va fi gata. Cel mai probabil, în toamna anului viitor.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole