Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov, anunț despre construcția unor drumuri radiale în județ

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat azi la Parlament, patru proiecte majore pentru Ilfov, și anume construcția unor drumuri radiale.

”Am avut astăzi oportunitatea de a vorbi în Parlamentul României despre infrastructura rutieră. Mai bine spus, despre nevoia de o infrastructură rutieră dezvoltată.

Am pus accentul pe construcția drumurilor radiale. În momentul de față, pentru două dintre aceste drumuri s-au semnat contractele pentru studiile de fezabilitate. Ne referim la DR1 (Vest Expres) și DR9 (Sud Expres). Pentru altele două, DR4 (Nord-Expres) și DR10 (Drumul Radial 10 – Măgurele Expres), se vor semna contractele pentru SF-uri acum, în iunie. Aceste drumuri expres vor lega arterele importante din București și Centura Capitalei cu Autostrada Bucureștiului – A0, intersectând 30 de localități din județul Ilfov.

Consider că infrastructura de orice tip creează valoare în economie, mai ales infrastructura rutieră.

– Construirea efectivă a drumurilor (materiale, forță de muncă) înseamnă bani în economia locală și națională, prin taxe și impozite.

– Când avem drumuri bune, facem economie de combustibil, nu mai stăm bară la bară și avem mai multă grijă de mediul înconjurător.

– Există beneficii și la nivel personal, care, mai târziu, se vor reflecta tot la nivel de economie locală. Ajungem mai repede la birou, suntem mai productivi. Ajungem mai repede acasă, petrecem mai mult timp cu familia.

Prioritățile mele și ale colegilor mei din PNL sunt deblocarea și finalizarea proiectelor majore de investiții”, a spus Thuma.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...