Hugh Grant, „băiat rău”. Care e filmul în care își dă arama pe față

Publicaţia de specialitate Deadline a confirmat cooptarea lui Hugh Grant, cunoscut din filme ca „Notting Hill” (1999) sau „Love Actually” (2003), în distribuţia „Dungeons&Dragons”, din care mai fac parte Chris Pine, Sophia Lillis, Michelle Rodriguez şi Justice Smith.

Actorul britanic Hugh Grant va interpreta principalul personaj negativ din adaptarea pentru marele ecran a „Dungeons&Dragons”, pe care o pregăteşte studioul Paramount, relatează EFE.

„Dungeons&Dragons” e varianta cinematografica a jocului video cu acelasi nume.

Nu va fi prima oară când „Dungeons&Dragons” ajunge pe marile ecrane, având în vedere că un film cu acelaşi titlu a fost lansat în anul 2000, regizat de Courtney Solomon şi din a cărui distribuţie au făcut parte Justin Whalin, Jeremy Irons şi Thora Birch.

Un nou proiect

A fost însă un film cu multe cronici defavorabile, înregistrând un eşec de box-office, cu încasări de doar 33,8 de milioane de dolari în întreaga lume.

În pofida acestor rezultate slabe, filmul a avut două continuări: „Dungeons&Dragons: Wrath of the Dragon God” (2005) şi ”Dungeons&Dragons: The Book of Vile Darkness” (2012), care au fost lansate fără prea multă publicitate în cinematografe sau direct în format DVD.

Deadline a explicat că noul proiect de adaptare cinematografică a aventurilor şi magiei universului „Dungeons&Dragons” a trecut în ultimii ani prin multe peripeţii până la cooptarea lui John Francis Daley şi a lui Jonathan Goldstein ca regizori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...