Hugh Grant, „băiat rău”. Care e filmul în care își dă arama pe față

Publicaţia de specialitate Deadline a confirmat cooptarea lui Hugh Grant, cunoscut din filme ca „Notting Hill” (1999) sau „Love Actually” (2003), în distribuţia „Dungeons&Dragons”, din care mai fac parte Chris Pine, Sophia Lillis, Michelle Rodriguez şi Justice Smith.

Actorul britanic Hugh Grant va interpreta principalul personaj negativ din adaptarea pentru marele ecran a „Dungeons&Dragons”, pe care o pregăteşte studioul Paramount, relatează EFE.

„Dungeons&Dragons” e varianta cinematografica a jocului video cu acelasi nume.

Nu va fi prima oară când „Dungeons&Dragons” ajunge pe marile ecrane, având în vedere că un film cu acelaşi titlu a fost lansat în anul 2000, regizat de Courtney Solomon şi din a cărui distribuţie au făcut parte Justin Whalin, Jeremy Irons şi Thora Birch.

Un nou proiect

A fost însă un film cu multe cronici defavorabile, înregistrând un eşec de box-office, cu încasări de doar 33,8 de milioane de dolari în întreaga lume.

În pofida acestor rezultate slabe, filmul a avut două continuări: „Dungeons&Dragons: Wrath of the Dragon God” (2005) şi ”Dungeons&Dragons: The Book of Vile Darkness” (2012), care au fost lansate fără prea multă publicitate în cinematografe sau direct în format DVD.

Deadline a explicat că noul proiect de adaptare cinematografică a aventurilor şi magiei universului „Dungeons&Dragons” a trecut în ultimii ani prin multe peripeţii până la cooptarea lui John Francis Daley şi a lui Jonathan Goldstein ca regizori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...