VIDEO | A murit celebrul frate al lui Diego Maradona, Hugo. A jucat fotbal la Napoli

Publicat: 28 dec. 2021, 19:15, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
VIDEO | A murit celebrul frate al lui Diego Maradona, Hugo. A jucat fotbal la Napoli

Hugo Maradona, fratele lui Diego Maradona, a murit, marţi, la vârsta de 52 de ani. Acesta a suferit un atac de cord în timp ce se afla în locuinţa sa din Monte di Procida, localitate din provincia Napoli, informează Gazzetta dello Sport, citată de news.ro.

Hugo Maradona jucat la rândul lui fotbal, dar nu la același nivel precum al lui Diego Armando. A început să joace fotbal la o vârstă fragedă, iar la vârsta de 18 ani a semnat cu Napoli. Ulterior a fost împrumutat la echipa Ascoli.

De-a lungul carierei a mai evoluat la echipe precum Rayo Vallencano, Rapid Viena, Deportivo Italia, Progreso sau Avispa Fukuoka. El şi-a concentrat eforturile asupra proiectelor de fotbal pentru juniori.

Clubul Napoli a postat pe site-ul oficial un mesaj de condoleanţe: “Gândurile preşedintelui clubului, Aurelio De Laurentiis, ale vicepreşedintelui Edoardo De Laurentiis, ale oficialilor, stafului tehnic, fotbaliştilor şi întregii familii SSC Napoli se îndreaptă către familia Maradona, după trista trecere în nefiinţă a lui Hugo”.

Fratele său, Diego Maradona, s-a stins din viață la 20 noiembrie 2020.