I-a luat prin surprindere. Serialul care a sedus Netflix-ul

O lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice…Sedusă de toate acestea, platforma de streaming Netflix a comandat sezoanele 3 și 4 pentru serialul „Bridgerton”.

Sezonul 2 este în producție și urmărește povestea din seria de romane Lordul Anthony Bridgerton aflat în căutarea iubirii.

Bridgerton ne-a luat prin surprindere. Echipa creativă condusă de Shonda cunoștea materialul și a adus la viață o drama frumoasă, emoționantă și romantică pentru abonații noștri. Au câteva planuri mari pentru viitor și credem că audiența va continua să iubească acest serial. Plănuim să rămânem în afacerea Bridgerton pentru mult timp de acum înainte”, au spus reprezentanții Netflix.

Perioada cu care omenirea nu se va mai întâlni niciodată

Bazat pe romanele best-seller ale Juliei Quinn, „Bridgerton este setat în lumea atrăgătoare, opulentă și competitivă a înaltei societăți din perioada Regency în Londra.

De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair, la palatele aristocratice din Park Lane, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este cu adevărat vreodată pe un teren stabil.

În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Alcătuită din opt frați uniți, acest grup amuzant, plin de îndrăzneală și inteligență, trebuie să navigheze piața matrimonială de top în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...