Ianis Hagi părăsește Glasgow Rangers pentru spanioli

Ianis Hagi, internaționalul român în vârstă de 24 de ani, va fi împrumutat de clubul scoțian Glasgow Rangers unui club din Spania în stagiunea 2023-2024.

După ce, în urma unor accidentări, Ianis Hagi a fost tras pe linie moartă timp de un an, de către antrenorul Michael Beale de la Glasgow Rangers, jucătorul român a fost împrumutat acum spaniolilor de la Deportivo Alaves, a anunțat clubul scoțian. În Spania, Ianis Hagi va evolua în sezonul 2023-2024, sub formă de împrumut, fără ca spaniolii să aibă opțiunea unui transfer definitiv.

Ianis Hagi a venit la Glasgow Rangers în 2020, mai întâi sub formă de împrumut, apoi s-a alăturat definitiv clubului scoțian. Cu Glasgow Ragers, Ianis a avut 99 de apariţii şi a marcat 16 goluri, contribuind la obţinerea titlului de campion de către echipa scoțiană în sezonul 2020-2021. Transferul jucătorului român a fost anunțat pe rețelele sociale atât de Glasgow Rangers, cât și de spaniolii de la Deportivo Alaves. ”Toată lumea de la Rangers îi urează lui Ianis succes în perioada de împrumut”, i-au transmis scoțienii românului, în timp ce spaniolii i-au urat: ”Bine ai venit, magicianule!”, imediat după oficializarea mutării.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole