IGPF: Peste 110.000 de persoane au intrat sâmbătă în România

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează că, în cursul zilei de sâmbătă, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 113.395 de persoane, dintre care 10.893 de cetăţeni ucraineni (în creştere cu 19% faţă de ziua precedentă).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 6.686 de cetăţeni ucraineni (în creştere cu 29%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 1.117 cetăţeni ucraineni (creştere cu 0,3%), se arată într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

De la declanşarea crizei ucrainene (24 februarie) şi până sâmbătă, la ora 24,00, la nivel naţional, au intrat în România 1.241.750 cetăţeni ucraineni.

De asemenea, începând cu data de 10 februarie (perioadă pre-conflict), au intrat în ţară noastră 1.276.279 de ucraineni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...