„Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”: Noul mod de a trăi al celebrului The Weeknd

Într-un interviu acordat celor de la GQ, celebrul cântăreț cunoscut sub numele de scenă The Weeknd a mărturisit că a renunțat la stilul de viață distructiv și a început să adopte obiceiuri mai sănătoase.

Stilul de viață abordat se numește sober lite și se referă la o abstinență care nu este dusă până la capăt! Mai exact, artistul a spus că a reununțat să se mai autodistrugă cu droguri și alcool, bea rar și se relaxează fumând marijuana. Cântărețul a vorbit și despre faptul că ani de zile a folosit drogurile că un mecanism de adaptare, încercând să-și găsească locul. 

Își dorește o familie și pentru asta are nevoie să aleagă calea echilibrată

Mă gândeam tot timpul că am nevoie de ele. Nu depuneam niciun efort pentru a-mi da seama cum să nu le mai folosesc. Am petrecut ultimii ani încercând să fac asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mai am nevoie de ele. Pentru că pentru mulți oameni, această renunțare e extrem de grea. Dar am știut că nu le mai vreau” . Ba mai mult, Abel (numele real al artistului) a recunoscut că-și dorește o familie și pentru asta are nevoie să aleagă calea echilibrată și să renunțe la adicțiile grave.

Cât despre planurile sale muzicale, se pare că pregătește un super album, declarând că „este albumul pe care și-a dorit întotdeauna să-l facă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...