„Îi mulțumesc lui Dumnezeu!”: Noul mod de a trăi al celebrului The Weeknd

Într-un interviu acordat celor de la GQ, celebrul cântăreț cunoscut sub numele de scenă The Weeknd a mărturisit că a renunțat la stilul de viață distructiv și a început să adopte obiceiuri mai sănătoase.

Stilul de viață abordat se numește sober lite și se referă la o abstinență care nu este dusă până la capăt! Mai exact, artistul a spus că a reununțat să se mai autodistrugă cu droguri și alcool, bea rar și se relaxează fumând marijuana. Cântărețul a vorbit și despre faptul că ani de zile a folosit drogurile că un mecanism de adaptare, încercând să-și găsească locul. 

Își dorește o familie și pentru asta are nevoie să aleagă calea echilibrată

Mă gândeam tot timpul că am nevoie de ele. Nu depuneam niciun efort pentru a-mi da seama cum să nu le mai folosesc. Am petrecut ultimii ani încercând să fac asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mai am nevoie de ele. Pentru că pentru mulți oameni, această renunțare e extrem de grea. Dar am știut că nu le mai vreau” . Ba mai mult, Abel (numele real al artistului) a recunoscut că-și dorește o familie și pentru asta are nevoie să aleagă calea echilibrată și să renunțe la adicțiile grave.

Cât despre planurile sale muzicale, se pare că pregătește un super album, declarând că „este albumul pe care și-a dorit întotdeauna să-l facă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...