Îl vrea cineva? Apartamentul lui Che Guevara e DE VÂNZARE

O mică parte din mitul unui “personaj” celebru este scoasă la vânzare. E vorba despre apartamentul de 240 de metri pătrați din orașul Rosario, în Argentina, unde s-a născut legendarul revoluționar sud-american Che Guevara, la 14 iunie 1928.

Apartamentul se află într-o clădire neoclasică, iar orașul Rosario se află la 300 de kilometri de Buenos Aires. Valoarea apartamentului în stil neoclasic este estimată la 450.000 de dolari . Actualul propietar este Francisco Ferruggia, un antreprenor care a cumpărat imobilul în 2002 și a încercat de mai multe ori să îl transforme într-un centru cultural, dar fără succes, potrivit repubblica.it. Acum, din cauza crizei provocată de pandemie, bărbatul vrea să vândă proprietatea plină de istorie.

Numeroși oaspeți

De-a lungul anilor, casa a fost vizitată de numeroși oaspeți, printre care fostul președinte al Uruguayului, José Alberto Mujica, fiii lui Fidel Castro și Alberto Granado, prieten de studii, care a traversat America de Sud împreună cu Che Guevara.

Ernesto Che Guevara a fost un revoluționar celebru și medic argentinian din secolul al XX-lea, recunoscut în întreaga lume, deoarece a luat parte la Revoluția Cubaneză, pe care a exportat-o ​​ulterior în Congo și în America de Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...