Ilfov: În Brănești se suspendă cursurile cu prezență fizică. Școlile se mută online

Cursurile cu prezenţă fizică vor fi suspendate, începând de astăzi, în unităţile de învăţământ de pe raza localităţii Brăneşti din judeţul Ilfov, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă COVID de 6 la mia de locuitori.

Luni a avut loc şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, în cadrul căreia a fost votată o hotărâre privind adoptarea modificării scenariului de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din localitatea Brăneşti.

„Conform Hotărârii CJSU Ilfov, începând cu data de 16 martie, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţă fizică la nivelul unităţilor de învăţământ din localitatea Brăneşti, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1.000 locuitori”, precizează Prefectura Ilfov.

Conform sursei citate, pe perioada suspendării, procesul de învăţământ se va desfăşura online.

1 COMENTARIU

  1. In 31 de ani! Guvernele nu au fost in stare sa își modernizeze întreg sistem de învățământ.
    Astăzi românul prin a lui inteligenta! Nu numai ca își ucide copii dar se mai și omoară de unul singur, ca papura vodă la malul bălții.
    Când nu ai învățat lecția corespunzător după un an de zile, ce însemna și care sunt modificările și noile tulpini ale Covid-19! Oare ce comentariu mai poți dezvolta ? Când ști ca sistemul de sănătate este și el foarte șubrezit.
    Acest popor este pe ducă, moare încet și sigur. “Nu stați niciodată sub un copac în timpul unei furtuni”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...