Imagine rară cu Valentin! Unde a fost surprins fiul cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu

Publicat: 07 mai 2024, 16:46, de Cristian Matache, în SPORT , ? cititori
Imagine rară cu Valentin! Unde a fost surprins fiul cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu

Valentin Ceaușescu a onorat invitația de a participa la evenimentul prilejuit de împlinirea a 38 de ani de la câștigarea de către Steaua București a Cupei Campionilor Europeni.

Echipa Steaua București sărbătorește la Cercul Militar din București 38 de ani de la momentul istoric în care a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Evenimentul a adunat o mulțime de fani și pasionați ai fotbalului, dar și figuri marcante din trecutul glorios al clubului.

Printre cei prezenți se numără și Valentin Ceaușescu, o figură emblematică pentru Steaua în acea perioadă de aur. La vârsta de 76 de ani, Valentin, fiul cel mare al fostului lider Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a fost o prezență constantă alături de echipa roș-albastră. Între anii ’85 și ’89, Steaua București a cucerit trofee importante precum Cupa Campionilor și Supercupa Europei, sub îndrumarea lui Valentin Ceaușescu, care a ocupat un rol de prim plan în club.

Miodrag Belodedici, fost jucător emblematic al Stelei, a dezvăluit în trecut pentru GSP detalii despre relația cu Valentin Ceaușescu. Belodedici a subliniat importanța și influența pozitivă pe care fiul fostului dictator a avut-o asupra echipei, motivându-i pe jucători și oferindu-le sprijin constant. Cu o abordare familială și un devotament exemplar, Valentin a reprezentat un factor esențial în succesul Stelei în acea perioadă de glorie.

Chiar dacă Valentin Ceaușescu s-a retras din viața publică și a rămas mai retras în ultimii ani, el a simțit nevoia de a fi prezent la această sărbătoare specială pentru echipa cu care a fost atât de strâns legat în trecut.

Sursa foto: GSP