Imagini jenante cu tricolori întinși pe jos: „Mulțumim, TAROM, pentru «redirecționare»”

Publicat: 09 iul. 2024, 11:48, de Andrei Ceausescu, în ACTUALITATE , ? cititori
Imagini jenante cu tricolori întinși pe jos: „Mulțumim, TAROM, pentru «redirecționare»”

Echipa națională de polo masculin a României, singurul sport de echipă calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, a avut o întoarcere neașteptată după săptămâna de antrenamente realizată la Belgrad.

Greva piloților TAROM a perturbat planurile poloiștilor, care au trebuit să se descurce după ce cursa lor a fost anulată, rămânând blocați în aeroportul din capitala Serbiei și fiind nevoiți să se întoarcă la București cu un autocar.

Federația și selecționerul Bogdan Rath au exprimat indignare față de boicotul companiei aeriene românești, condamnând comportamentul acesteia în termeni duri.

Nervi, oboseală, cozi și multă frustrare. Aceasta a fost rețeta pe care delegația de polo a României a trebuit să o îndure luni, când era programată întoarcerea în țară după turneul internațional desfășurat la Belgrad, încheiat cu două victorii și trei înfrângeri.

Acțiunea de protest declanșată de piloții TAROM a bulversat naționala de polo, care a fost blocată în Serbia din cauza anulării cursei de linie Belgrad – București. Federația Română de Polo a reacționat vehement la această situație, arătând cu degetul către TAROM și catalogând comportamentul lor drept inacceptabil:

„Mulțumim, TAROM, pentru «redirecționare» și mai ales că nu ne-ați avertizat. La prețurile pe care le practicați, nici o sticlă de apă nu oferiți. Mulțumim din nou”, a fost mesajul plin de indignare al selecționerului Bogdan Rath.

Federația a continuat să critice TAROM într-o postare virulentă pe contul oficial de Facebook, subliniind impactul negativ al situației create asupra sportivilor și necesitatea de a respecta importanța acestora în economia sportului de performanță și a Jocurilor Olimpice.