Imagini șocante la Institutul Oncologic din Capitală: Cum așteaptă bolnavii de cancer efectuarea testului Covid-19

Imagini incredibile la Institutul Oncologic din București. Sute de pacienți bolnavi de cancer sunt puși să aștepte într-un spațiu închis, în aglomerație, pentru a fi testați pentru coronavirus, test obligatoriu înainte de internarea în spital pentru efectuarea de citostatice sau alt tip de tratament specific acestei boli.

O fotografie care arată situația de la Institutul Oncologic din Capitală a fost postată pe Facebook alături de un mesaj dur:

”Aceasta este doar jumătate din coada la care stau bolnavii de cancer înainte de internare, pentru a fi testați de Covid. Este spațiu închis, doamnelor și domnilor, cei mai mulți dintre oamenii de acolo au sistemul imunitar compromis din cauza citostaticelor, doar că unora dintre dumneavoastră nu li se pare nimic „fishy” în atitudinea autorităților față de noi toți. Pe de o parte, purtăm măști toată ziua, ne vor închide noaptea în case, pe de altă, în spitalele de stat se întâmplă ce vedeți și dumneavoastră. Cum de se răspândește sarscovul așa repede? Cum vedeți. Imaginea este de azi”, a scris pe Facebook Cristina Severin, citată de Digi24.ro.

Pacienții sunt nevoiți să aștepte să fie testați înainte de a fi internați în spital, acolo unde merg pentru a face tratamentele periodice dificile, precum citostatice.

Mai mult, persoanele aflate în acel spațiu închis ar fi fost programate pentru a efectua testul anti-Covid, obligatoriu pentru a putea rămâne în unitatea medicală pentru tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...