Imagini virale cu membri familiei regale britanice: Cum a reacționat prinţul George la golul marcat de Anglia în finala Euro 2020

Fiul cel mare al Ducilor de Cambridge, prinţul George, a participat ca spectator la finala Euro 2020 dintre Anglia şi Italia.

Micul prinț a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce se bucura de golul marcat de jucătorul Angliei Luke Shaw.

De asemenea, prințul în vârstă de 7 ani a fost surprins și la finalul partidei, când i se putea vedea pe chip tristețea.

Fanii englezi au fost cuprinși de o imensă dezamăgire, duminică seara, după ce Anglia a pierdut la penality-uri finala EURO 2020 cu Italia. În schimb, fanii italieni au fost în al nouălea cer și au sărbătorit în extaz victoria naționalei lor.

Victoria de pe stadionul Wembley a adus Italiei primul său titlu european din 1968, în timp ce Anglia rămâne fără un trofeu major din 1966, când a învins Germania de Vest, în finala Cupei Mondiale, cu 4-2.

În jur de 60.000 de suporteri au fost martori în direct, pe Wembley, la înfrângerea selecționatei Angliei, în timp ce milioane de alți oameni au urmărit meciul în puburi, zone dedicate fanilor sau pur și simplu acasă, în fața televizoarelor.

Printre cei care au fost în tribune la meci s-au numărat ducele și ducesa de Cambridge, care l-au adus cu ei și pe prințul George, cel mai mare dintre copiii lor. Peste 10 zile, el va împlini 8 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole