„Îmi caut sora geamănă și mama!”

Cum decide o mamă, care naște gemene, că pe una dintre fiice o păstrează și pe cealaltă o abandonează în maternitate? Cum pleacă liniștită din spital numai cu un suflet dintre cele două, lângă ea? Cum alege să păstreze numai una dintre fiicele gemene? Pe ce criterii, pe ce considerente? Cum trăiește o viață știind, nu doar că și-a părăsit un copil, dar și că a despărțit două surori care au crescut împreună în pântecele ei?

Numai în pântece, căci, în viață nu le-a lăsat să crească împreună. Și cum s-o simți sora abandonată? Ce întrebări și-o pune și cum o trăi știind că ea nu a fost aleasa mamei. De ce, de ce eu, de ce, de ce sunt, pesemne, întrebările pe care și le pune cu obstinație fata la care s-a renunțat. Eu nu am răspunsuri la nicio întrebare dintre toate câte există.

Cine știe… O fi soarta… Pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, o tânără aruncată de la sânul mamei își caută mama și sora geamănă. Strigătul ei de ajutor mai jos:  

„Revin din nou la voi cu speranța că de data asta îmi voi vedea visul împlinit. Mă numesc RALUCA ALEXANDRA şi sunt născută pe data de 16.10.2001 la spitalul maternal din BACĂU. La vârsta de 10 ani am aflat că am fost adoptată și că, de fapt, am fost 2 fete gemene.

Chiar dacă este o poveste mai deosebită decât celelalte, eu încerc din răsputeri să aflu ADEVARUL și nu o să am liniște până nu reușesc. Din demersurile făcute către DGASPC am aflat că mama mea biologică se numea BUDĂU MARIA și este din localitatea NICOLAE BĂLCESCU, județul BACĂU.

Tot ce am reușit să aflu până acum este faptul că mama m-a lăsat în spital, la exact trei zile după naștere și pe sora mea a luat-o cu ea. Una din informațiile culese în căutarea mea disperată a fost că mama împreună cu sora mea ar locui în străinătate, dar nu știu unde. Părinții mei adoptivi nu doresc să îmi dea informații, de aceea am ales această cale.

MAMA, SORĂ, sunt pregătită să vă cunosc.

Va rog să DISTRIBUIȚI povestea mea și să porniți alături de mine în CĂUTAREA ADEVARULUI.”

Dacă vreun cititor de-al ziarului nostru are date care pot să reunească gemenele, e rugat să ne contacteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...