Immofinanz va moderniza mall-ul VIVO! Baia Mare de 32.000 mp din 1 iunie

Austriecii de la Immofinanz vor demara de la 1 iunie un proces de renovare a centrului comercial VIVO! Baia Mare. Lucrările vor acoperi o suprafață de peste 10.000 metri pătrați, echivalentul unei treimi din suprafața totală închiriabilă a mall-ului VIVO! Baia Mare şi se vor finaliza în ultimul trimestru al anului.

„Continuăm să investim pentru a consolida poziția companiei pe segmentele de retail și office. Decizia de modernizare a centrului comercial din Baia Mare are la bază încrederea companiei în potențialul pieței și a regiunii. Dorim să rămânem principala destinație de shopping și petrecere a timpului liber din regiune și să contribuim la îmbunătățirea experienței clienților noștri”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager IMMOFINANZ România.

Noua suprafață rezultată în urma modernizării va fi ocupată de un retaile alimentar, precum şi de mărci importante de fashion și sport, unele din ele cu o prezență în premieră la nivel local. De asemenea, o parte dintre chiriașii actuali au optat deja pentru extinderea suprafeței ocupate sau pentru ocuparea altor zone din centrul comercial.

VIVO! Baia Mare are o suprafață totală închiriabilă de circa 32.000 de metri pătrați.

Immofinanz deține pe segmentul de retail din România alte trei centre comerciale amplasate în Cluj Napoca, Constanța și Pitești. Acestora li se adaugă parcul de retail STOP SHOP Botoșani. Centrele comerciale deținute și administrate de companie în România au o rată de ocupare de peste 98%.

În 2019, austriecii a derulat un proces similar de renovare pentru centrul comercial VIVO! Cluj Napoca, iar suprafața modernizată la finalul lucrărilor a fost de 22.000 de metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole